BMW X3 mi lehet a hiba?
Egy 2006-os x3-ról van szó, az utóbbi időben 1-1,5 literrel többet eszik ugyan olyan használat mellett.
Ezen kívül nem nagyon akar menni, lomha és nehezen gyorsul. Füstölni nem füstöl. Mi lehet a gond?
Ezer dolog lehet a hiba. Nem is értem miért nem a szervizbe vezet az első út? Vagy arra már nincs pénz? Gondolom frissen van behozva nímetbű.
Amúgy meg inkább egy működő Octavia mint egy hibás 12 éves X3-as :D
Természetesen németből behozott autóról van szó. Véletlenül sem én vettem újonnan. Természetesen éhezek, és nincs pénz szervizre. Köszönöm a használható válaszokat gondoltam megkérdezem mielőtt szervizbe vinném, hátha valakinek volt már hasonló gondja.
De nembaj legalább tudom, hogy hol nem érdemes tanácsot kérni.
Szia!
Sok esetben ezeknek a tüneteknek az oka a dpf, lehet kuka.
Hogyan használod? Van ideje tisztulni?
Reggelente mindig melegítem 2-3 percet, nem szoktam nagyon versenyezgetni vele. Néha a pályán vagy ha úgy van kedvem akkor azért kikormolom.
Köszönöm a választ.
Én is DPF-re tippelek.
Vagy egy vákumcsö nem áll jól (korábbi szereléskor nem huzták meg, elmozdult, stb)
Dizeleket minimum 15 percig 3000 fordulat felett szokás kifujni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!