Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Látatlanban karburátort állítani?

Látatlanban karburátort állítani?

Figyelt kérdés
Van egy Honda cg125ös alany, dellorto 24es karbival, "sport" szűrővel. 105ös főfúvóka volt benne, azt mondták az nagy, kicsereltem 80ra, aztán allitgattam hozzá a karbit, de 60nál nem ment többet, nem forogta ki magát. Kicseréltem 90(vagy 95re), most dinamikusabb, de ha csutra húzom a kart akkor megtorpan így nem is tudom mennyi lehet a vége. Melegen allitgattam a karbit mert az alapjarat is magas volt. Valakinek ötlet hogy mit cseréljék mire vagy a karbit hogy állítsam be? A gyertya nem volt fehér egyik fuvokaval se, inkább fekete és kicsit benzines.

2020. aug. 5. 17:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Emeld feljebb az alapjáratot, csavard be tökig a keverékállító csavart, majd lassan negyed/fél fordulatonként kifelé.

Hallani fogod hogyan kel életre közben a motor.

Mikor az alapjárat már nem emelkedik tovább onnan tekerd vissza /befelé/ fél fordulatot a keverék állítót, és állítsd vissza az alapjaratot megfelelőre.

Ez egy elég általános beállítási módszer, kárt nem okozol vele.

2020. aug. 31. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!