Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsó fékbetét cserénél ez a...

Hátsó fékbetét cserénél ez a féktartó lemez hogy van?

Figyelt kérdés

Hátsó fékbetétet szeretnék cseréltetni. Az autó típusához megvettem a betétet. És megvettem ezt a rozsdamentes anyagból készült lemezkét, amibe csatlakozik a fékbetét. Ehhez hasonlóan néz ki: [link]

A lemezbe ha beillesztem a betét tartófülét, elég szorosan beleszorul. Tudom benne mozgatni, de erőt kell kifejteni. Nem lötyög benne könnyedén. Ennek ilyennek kell lennie? Van aki szerint ez így nem jó, mert ott lötyögnie kellene.

De itt van pl ez a videó a csere menetéről. 1.59-től kezdődik az a rész, amikor kicseréli a betétet. Ezen is az látszik, hogy nem csak kikapja, hanem csavarhúzóval feszíti ki. Az újat is láthatóan határozottan be kell nyomni. https://www.youtube.com/watch?v=WmYf1_JcaQ4

Ennek ilyennek kell lennie, vagy sem? Nem szeretnék akkor szaladgálni másik lemezért, betétért, mikor már szét van szedve az autó.

Köszönöm.

2020. aug. 4. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jó az , egy kicsit passzosnak és szinte szorosnak kell lenni.
2020. aug. 4. 14:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam, hogy jó lesz így. :)
2020. aug. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!