Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dobfék fékbetét cserénél...

Tele kérdése:

Dobfék fékbetét cserénél rugót is kell cserélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Rendeltem fékbetét készletet és édesapám utólag mondta hogy rugót is kell rendelnem szerinte.Megjött a csomag és nem adtak hozzá.A régi rugók jók lehetnek még?Néztem külön az oldalon dd csak rugó készletbe van és a fékbetét készlet árának a duplája.

2019. jan. 18. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Rugót, diót, fékdobot, sőt fékmunkahengert és fékpedál-gumit is kell cserélni.
2019. jan. 18. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyeske vicces volt, nem kell.
2019. jan. 18. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azokat a rugokat nem tudod elnyűni.

En vettem utangyartott rúgót, 6 rúgóért.

A régi sokkal erősebb, igy kicseréltem, elraktam, de jobb hátul 7 hónap után szétesett. Szerencsére annyiban nyilvánult meg h nem volt kezifek. Visszaraktam, azóta jó.

2019. jan. 18. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:

"En vettem utangyartott rúgót, 6 rúgóért."

Hat rugóért egy rugót? Téged jól átvertek. :D

2019. jan. 18. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, rugokeszletet.

Feleslegesen mert tonrement.

A régi ment bele vissza. Azota teszi dolgát

2019. jan. 19. 12:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Próbáltam magam megoldalni,néztem neen videókat nem kell hozzá nagy tudás,de nincs itthon 30feletti krova,hogy kitekerjem a középső részét,szóval szerelőre hagyom.
2019. jan. 19. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Parancsolj? Krova?

Az nem kell hozzá. Gumi le.

Aztán egy csillagvar tarja a helyén a dobot. Az kicsavar ott van alatta minden.

Kikapod a rúgót, csereled a munkahengert,legtelenit, fektisztito betét be rúgó vissza. Utanallitot megnézed h helyén vane rendesen, ha kopott a dob utanallitasz kicsit.

2019. jan. 20. 15:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy a krova azért kell mert nem férek hozzá a rugókhoz középpen a forgó résztől,mert ez alatt van minden,bovdent se tudom kiakasztani.Na de mind1,mert holnap jön az egyik hozzáértő ismerős megcsinálja,sajnos se időm se tapasztalatom nincs hozzá :)
2019. jan. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!