Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Volvo kínálatában az új...

A Volvo kínálatában az új autók között mért nincsenek kisebb méretű autók?

Figyelt kérdés
Mint pl a V40 volt. Mert most azt látom, hogy vannak nagy kombik, még nagyobb szedánok és böszme nagy SUV-ok. Közepes méretű kompakt 5 ajtóst mért nem gyártanak? Azt nem hiszem, hogy ne lenne rá igény, hiszen az Astra, Golf, Focus méretű autókat most is kapni.
2020. aug. 4. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Pedig valszeg nincs rá igény. A Volvo mérnökei és marketingesei nyilvánvalóan jobban tudják. Felmérték a piacot és az igényeket.
2020. aug. 4. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:

SUV divat van, a kompakt méretű autók piaca meg telített, úgy döntöttek hogy nem éri meg beszállni abba. Ha kompakt méretű autó kell, akkor van egy 4,4 méter körüli SUV-juk.

Amúgy is prémium márka akar lenni, azok pedig nem túl sok "kicsi" autót adnak el.

2020. aug. 4. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy S60 szedán 10 centivel hosszabb és 3 centivel szélesebb mint egy J Astra szedán.

Tehát van "majdnem" Astra méretű autójuk.

2020. aug. 4. 13:13
 4/9 A kérdező kommentje:

"Tehát van "majdnem" Astra méretű autójuk."

Astra, Golf, Focus. Tehát 5 ajtós modellekre gondoltam. A J Astra szedán is az ormótlan nagy hátsója miatt nem tetszett. Egyébként tudtommal már az sincs gyártásban.

Egy 4,76 méter hosszú autó meg minden csak nem egy kompakt 5 ajtós. SUV-t soha nem vennék.

2020. aug. 4. 13:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó szériás V40-es tetszett. Sajnálom, hogy utód nélkül megszűnt. Így nálam ez a márka is sajnos kizárta magát. :(
2020. aug. 4. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, sajnos mindenkinek SUV kell mostanában.

Értem én, hogy miért jó egy nagy, nagymotoros SUV, nekünk is van egy X5 40d előző generációs modellünk családi utazósnak, abban 1000km feletti túrát is egy nap alatt különösebb kényelmetlenség nélkül meg lehet oldani, és jó, mert fentről látod a forgalmat - de a kis SUV-k értelmét nem látom, kicsi motorokkal. Rosszabbul is megy, mint egy kompakt, azonos motorral többet is fogyaszt a nagyobb légellenállás és tömeg miatt, annyira nem is magas, hogy tényleg sokkal többet láss (főleg, hogy ma már bőven elég másik SUV is van az utakon), belül sincs benne annyira sok hely, szóval tényleg nem értem. Az meg különösen nonszensz, hogy néhány ilyenre ráaggatják a zöld rendszámot is, mert mondjuk tud menni 50km-t elektromosan (HA fel van töltve és HA nem nyomod neki), közben amint kifogy az akku, annyit fogyaszt és szennyez, mint két normális benzines.

De hát ez a trend, ez kell a népnek, úgyhogy a Volvonak is ezeket éri meg csinálni. Sajnos. A V40-et én is szerettem, kicsi színt vitt az unalmas kompaktok közé. A Volvo SUV-ok is szépek a kategóriájukban, de mennyire jól nézne már ki egy mostani dizájnelemekkel megtervezett Volvo kompakt...

2020. aug. 4. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Az S60 és V60 nem hatalmas. Egyébként nemsokára jön az új V40, ami kisebb lesz.
2020. aug. 4. 14:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez igaz, de ha SUV-t csinálnak a V40-ből is, akkor inkább kihagyom. Ez a kép alapján lehetne egy CX-valami is...

[link]

2020. aug. 5. 10:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, a Mitsubishi is SUV-t csinált az Eclipse-ből, ezután már nem vagyok meglepve semmin. :D

2020. aug. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!