Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46 1din radio ala beepito...

Bmw e46 1din radio ala beepito keret/toldat?

Figyelt kérdés

Hali. Van egy Pioneer radiom a kocsiba, 1dines keret bevan mar rakva, viszont a klima panelem alulra kerult mert regebben meg 2dines radio volt a kocsiba (elozo tulaj miatt)

A kerdes a kovi: most hogy 1dines a radiom, a radio alatt van egy 1dines res a radio alatt ahol a kabelek vannak stb. Oda vettem mar hozza egy telefontartot, ugyan ugy 1 dines viszont kene hozza egy beepito keret, de nem talalok hozza olyat amibe nincs egy csik, nekem csak full muanyag kell hogy ott az oldalan jol nezzen ki. Valaki tud linkelni egy olyat? Nem radio keret kell, az mar megvan es be is van rakva.

2020. aug. 3. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt a belső rekesz-szerűséget ami neked kell még nem láttam neten, de ez a cikkszáma ha jól értelmeztem azok alapján amit leírtál: 51458237560

Autósboltban meg tudod rendelni.

2020. aug. 3. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valaszt. Sajnos nem ezt keresem, nem az egesz radio keret kell, hanem csak betomni a lyukat a radio alatt.

Megvettem egy telefon,penztarca, stb. Kis rekeszt a radio ala hogy ne legyen lyuk alatta. Viszont ezt a kis rekeszt addig nem tudom berakni amig nincs hozza egy 1dines keretem, hisz igy ha berakom a jobb oldalan res marad, ezert kene nekem egy olyan mint a gyari 1dines radiokeret.

[link]

Ilyesmi kene nekem csak a radio ala es csik nelkul, szval az egesz jobb oldala legyen egy fekete muanyag.

2020. aug. 3. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
2020. aug. 21. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
[link] Még egy link.
2020. aug. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!