Lökhárító toldat?
Mi az a lökhárító toldat?
Harci szekeret fabrikálnál, vagy csak szabványos gally törő rácsot akarsz? Utóbbihoz mübizonylat kell, a többi szabálytalan
Milyen autó?
tuning webshop-okban nézegess hozzá első körben
"Mi az a lökhárító toldat? "
Akkor minek okoskodsz?
"Utóbbihoz mübizonylat kell, a többi szabálytalan"
Műbizonlyat a műszaki vizsgához kell és az NKH-s engedélyeztetési procedúrához.
Műbizonylat nem tesz semmit se legálissá magában,amíg nem szerepel a forgalmiban.
A kérdező szerintem ilyenekre gondol vagy az ettől kisebbekre:
Ezekhez jár papír. Nekem is van az autón egy kicsi gyári, sose volt gond.
Minden megoldható csak pénz kérdése. Egy jó szaki teljesen egyedi lököst csinál a kocsidra.
Nem erőltetném a tuning cuccokat, jellemzően üvegszálból kèszülnek és az első alkalommal szilánkosra törik. Ritkán vannak minőségi anyagok is, de nem sokat láttam.
Esetleg koptató? Leon Cupra, Renault Laguna, Megane? A Leoné kemény anyagból készült, strapa, de ha sikerül letépni akkor olcsón van másik. A Renault fél puha, hajlékony, ha teljesen visszahajtod sem lesz baja.
Ezek szerint szeretnél egy valamit, aminek még a pontos nevét sem tudod. Kéred a mások segítségét, de még azt sem árulod el, hogy milyen autóhoz kell.
Aztán csodálkozol, hogy ilyen válaszokat kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!