Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek nincs klíma a kocsijába...

Akinek nincs klíma a kocsijába. Hogyan bírja a meleget?

Figyelt kérdés

Vettem autót, de kiderűlt rossz a klíma, feltölteni nem lehet elengedi a levegőt -mondták, majd másik helyen feltöltötték 2 napig jó volt pont a kánikula napján krepált be.

Nagyon nehezen bírom, van nálam víz hűtő ládába és leöntöm magam meg 5 litert iszok ( ciki mert dugó közepén kiszállok és hugyozok, nagyon prosztó ,bocs ).

Régen hogyan bírták? Lehet ezt máshogy? Persze az összes ablak le van húzva, néha még a csomagtartót is kinyitom , hogy legyen nagyobb huzat.

#Nincs klímám
2020. aug. 2. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire nem elviselhetetlen idén a meleg. XD Nekem alapból nincs klíma az autóban, úgyhogy menet közben fújatom be a levegőt lefelé meg szembe, meg ugye ablak lehúzva és tök okés úgy. Ha állni kell a dugóban a tűző napon, az már kellemetlenebb, de szerintem az is simán kibírható. És max fél liter vizet iszok meg egy másfél órás út alatt, de néha még annyit sem.
2020. aug. 2. 22:57
 2/11 anonim válasza:
100%
Igen hihető a nyitott csomagtartóval való utazás.. ☺️
2020. aug. 2. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Légterelő nélkül sehogy. Városban/országúton teljesen lehúzott ablak, pályán a légterelő aljáig, néha pedig 5 másodpercre teljesen le (levegőcsere).
2020. aug. 2. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nevess ki: már egy éve meg volt az autóm amikor az egyik barátom beült mellém és megkérdezte miért nem kapcsolom be a klímát. A válaszom: van benne?

Volt.

2020. aug. 2. 23:13
 5/11 A kérdező kommentje:

#2, dugóba az.

Meg a végén troll leszek.

2020. aug. 2. 23:21
 6/11 A kérdező kommentje:
#4, irigyellek. :)
2020. aug. 2. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a freelanderben nem volt klíma. De nem is zavart. Ha nagy meleg volt, akkor egyszerűen huzatot csináltam a kocsiban. ablakok le, és már jó is volt. Jelenleg klímás autóm van, de sokszor nem kapcsolom be, hanem a jól bevált huzatot részesítem előnybe. Engem sosem zavart, hogy van vagy nincs klíma.
2020. aug. 2. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Swiftben nincs klima igy az áll a garázsban.

Ezzel megoldva a meleget hisz mikor beülök normál 20on pár Fok lehet bent és lehúzott ablakokkal se melegszik fel.

2020. aug. 3. 04:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Országúton, normál városi forgalomban elviselhető a dolog egy légterelővel, vagy teljesen lehúzott ablakokkal. Autópályán is kicsit lassabb tempóval.

Persze a segged-hátad ettől még ocsortány módon belepállik az ülésbe :(

A pesti dugó (vagy autópálya baleset) viszont kínszenvedés, mert nem elég hogy süt rád a nap, meg dől az aszfaltból a meleg, még a többi klímás locsi is rád ontja a meleget...

Sajnos kell a klíma.

Amikor 32 fok van hivatalosan, akkor pesten a belvárosban alapból 37 körül, az aszfalt felett 40-45, attól függ hogy süti a nap. Az már nem embernek való.

2020. aug. 3. 08:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem csináltatod meg?

Egyébként én is jártam klíma nélküli kocsival, ablak le aztán kész. Egy tetőablak sokat tud segíteni

2020. aug. 3. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!