Tényleg igaz, hogy forgalmi vizsgán (B-kategória) a sikeres vizsgához követelmény több tízezer forint?
Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam baráti társaságban.
Azt el tudom képzelni, hogy kisebb hibákat megúszik az ember a pénzzel, és ez nem akkora baj, de hogyha konkrét hátrány ér, mert nem fizettél, azt már gusztustalannak tartom. Ez a "fizetés nélkül nem engednek át" történet egy létező jelenség, vagy csak a másokat okoló, forgalomba magabiztosan részt venni képtelen tanulók fantáziája?
2020. aug. 2. 18:27
11/12 anonim válasza:
Ugyanez a tapasztalatom, mint az előttem lévőknek.
Kifizettem a vizsgadíjat és levizsgáztam. Eszembe sem volt lefizetni senkit.
Azért jártam tanulni vezetni, hogy tényleg tudjak. Nem azért hogy legyen egy jogsim és veszélyeztessek másokat.
12/12 anonim válasza:
Ezt az a sok béna ember mondja aki buta és nincs érzéke az autóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!