Turbó hibára ad hibajelzést?98-as 2.0di G Astra
Figyelt kérdés
Erőtlen a motor,kissé jobban is füstöl.Egyszer adott hibajelzést.de 1-2óra állás után megszűnt,pedig akkor akartam megszámolni hányat villog...azért gondolok a turbóra,mert nem érzem azt a'rúgást'..előtte kifejezetten jól ment.2020. aug. 2. 12:28
2/5 A kérdező kommentje:
igazán köszönöm 1-es..az ember kínlódik,te meg idejársz szórakozni?ennyi örömöd legyen..
2020. aug. 2. 13:47
3/5 anonim válasza:
de én válaszoltam rendesen!!! Azt kérdezted, hogy turbó hibára ad hibajelzést? Én pedig válaszoltam, hogy igen. Mi bajod???
4/5 anonim válasza:
Az új turbóval figyelj, hogy míg hideg a motor 1500 fölé ne emeld a fordulatszámot, terhelés után ne állítsd le egyből és az előírtnál ne tegyél vastagabb olajat bele. Ha ezekre figyelsz, meghosszabbíthatod az élettertamát.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,de most az is kérdés,most miért nincs most hibajel pedig ugyanolyan jelenség van.hogy lehet egyszer jelez,másszor nem...
2020. aug. 2. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!