Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Porlasztót újat vagy lehet...

Porlasztót újat vagy lehet használtat is venni?

Figyelt kérdés
És azt is szeretném kérdezni, (lehet hülyeség) hogy ha egy porlasztó romlik el azt kicserélik vagy az összeset kicserélik?

#Porlasztő
2020. júl. 31. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég csak azt cserélni amelyik rossz.
2020. júl. 31. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Használtat elég lutri venni. Lehet nem is jó, vagy ha működik is pár hét múlva annak is annyi. Cserélni elég azt amelyik rossz, de valószínűleg hamarosan követni fogja a többi is, így lehet jobban megéri anyagilag egyszerre cserélni az összeset. (Nekem az előző autómban 2 hónap eltéréssel halt meg az összes.)
2020. júl. 31. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:

2. hülyeségeket ír.

Nem kell csak azt ami rossz cserélni.

Meg azért nem mindegy mennyit szórsz el rá.

Nekem egy porlasztó ment tönkre, vettem egy bontottat, azóta is tökéletes és 12000 ft volt.

Na most ha én vettem volna 4 újat, az meg majd 500000 ft lett volna.

Elkell gondolkozni egy kicsit rajta.

2020. aug. 1. 06:20
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Akkor szerencséd volt. Én is vettem bontottat, 4 darabot, 2 teljesen be volt állva, a másik kettő működött, de kb. 1,5 hónapot bírtak és azok is meghaltak.
2020. aug. 1. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
milyen autó volt az #4-es?
2020. aug. 1. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!