TheCilOo98 kérdése:
Valaki ajánlana jól megbízható autót 500-700ezer Ft között?
Figyelt kérdés
Lehetőleg 2005 utáni gyártású legyen, S tudom, hogy nem km-re veszünk autót de 250ezer felett ne nagyon legyen benne, előre is köszönöm!2020. júl. 31. 09:59
1/6 anonim válasza:
Semmit nem tudunk az igényeidről, azt sem hogy mire kell, azt sem hogy benzines, vagy dízel, azt sem hogy csak te fogod-e vezetni, vagy családod van, azt sem, hogy milyen távra kell, napi szinten, vagy ritkábban. Úgyhogy áhhhhh...
3/6 anonim válasza:
Ennyiért megbízható autó? Nincs. Max úgy érdemes keresgélni hogy melyik megy sz@rrá minék később.
4/6 anonim válasza:
Toyota Yaris első generáció 1.0 vvti
5/6 anonim válasza:
+1 szavazat a Yarisra. Nem rég volt egy cikk is róla az évszázad legmegbízhatóbb autója vagy vmi hasonló címmel.
Nekem van 2 is és csak jót tudok mondani róluk.
6/6 anonim válasza:
#4 vagyok
Miért lettem lepontozva? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!