Ezek a kocsik mentek már vagy 300 ezer kilométert, ezért egyiket sem ajánlom.
2019. júl. 3. 20:35
2/9 A kérdező kommentje:
és mit ajánlanál helyette mondjuk 1 milló 3 ig ?
2019. júl. 3. 20:50
3/9 anonim válasza:
Benzinest. Ennyi idősen mondjuk azok is túl vannak már sok mindenen, de legalább nem olyan érzékenyek.
2019. júl. 3. 20:54
4/9 Dávid9999 válasza:
Vw touran lehet venni 300.000 km-el is legaláb már minden ki van benne cserélve max nézzed hogy legyen szervízkönyve aztán vissza tudod nézni hogy mit cseréltek benne vagy rendszám csekk és meg tudod hogy törtèk e vagy sem
2019. júl. 3. 21:17
5/9 Beviz Elek válasza:
Nem tudom miért probléma a 300ezer km.
Ha az ára tükrözi az állapotot, akkor mindkettő jó vétel lehet. PD-nél érdemes utánanézni hogy melyik van benne, de rendszeres olajcserével az 1.9PD és a 2.0 D4D is gond nélkül el kell menjen 600ezret.
2019. júl. 3. 21:23
6/9 Dávid9999 válasza:
Hat ezt én sem tudom vehet 150.000km-el is az is lehet megdobja magat 180.000-nal
2019. júl. 3. 21:32
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat...nincs km fétisem állapotot veszünk nem kilométert...mindegyik 300 e alatt de 200 felett van...inkább az érdekelne hogy melyik lenne a jobb? persze meghallgatok, elolvasok mindent....akár mást ha ajánlotok nézeggettem én is cmaxot, zafira bt, ...inkább tapasztalatok érdekelnének....
2019. júl. 3. 22:01
8/9 Beviz Elek válasza:
Mint írtam, mindkettő nagyon jó, nem motor alapján tennék különbséget.
A VAG csoport jó, de az extrákat/elektronikát bonyolultan oldja meg. Előnye hogy egy VAG-COM-mal mindent beállíthatsz rajta, hátránya hogy könnyebben behal rajta valami.
A Toyota megbízhatóbb de hamarabb fog rohadni, fapadosabb az érzete (szigetelés, futómű, stb).
Én a Toyotát venném de csak saját szempontok alapján, összességében nem lehet megmondani hogy melyik a jobb.
2019. júl. 3. 22:36
9/9 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek...Seat Altea Xl ről esetleg vélemények ha kinézetbalapján kéne választani ez abszolút etalon...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!