Miért melegedhet túl az autóm?
8-asnak: használtat raktunk bele, ezért gyanakszom én is inkább arra. Megkérdezem a szerelőt, de nem hiszem hogy vastagabb tömítést tett volna, idáig minden szervizelést jól csinált.
10-esnek: nem is az zavarna, hanem hogy 95 foktól felfele mindig megy a ventilátor és az sem a fülemnek sem a ventinek nem tesz jót gondolom
9-esnek: köszönöm az infót, ezt nem tudtam
Vedd figyelembe azt is, hogy most kint 30 fok felett van, ilyenkor még a normál hűtésű autóknak is jóval feljebb mutat a műszer.
Amúgy az opelok önlégtelenítőek.
12: akkor jól gondoltam, hogy nem kell semmi manuális légtelenítés. Igen, meleg van, viszont ezelőtti nyarakon is mindig jól tartotta a 90-92-őt, úgyhogy nem az időjárás okozza az anomáliát.
13: Megpróbálok szerezni egyet.
Köszönöm szépen mindannyiatoknak a tippeket!
Ha valaki még figyeli ezt a kérdést és segíthet a válasz:
A vízhőfok jeladó volt a ludas, azt cserélve teljesen jó minden. Végül is azelőtt is normál volt a hőmérséklet, csak nem mérte azt jól s emiatt fölöslegesen is ment sokszor a ventillátor. Olcsó alkatrész, könnyen szerelhető. Tipp: nem muszáj leengedi a hütőfolyadékot, én a jeladó kicsavarása után gyorsan eltakartam a lyukat, egyből tettem helyére az újat és alig veszett el pár ml folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!