Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt szerzem meg...

Mennyi idő alatt szerzem meg a jogosítványt, ha szeptemberben kezdem a forgalmit?

Figyelt kérdés

2020. júl. 30. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez iskola és oktató függő. Valamint attól is hogy mi lesz a járvánnyal szeptember után.
2020. júl. 30. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
1 hónap és valahol az örökkévalóság között. Feltételezhetőleg.
2020. júl. 30. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy hogy milyen jogsiról van szó...
2020. júl. 31. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:
B kategóriás, amúgy koszi
2020. júl. 31. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

január-februárra tippelek

ha

-nem áll le az oktatás megint

-nem gyors jogsis vagy

-nem vagy s.gg hülye

-normális tempóban csinálod

-40-50 órát vezetsz (enyi az átlag)

kresz 2-4 hét alatt megvan utánna 2 hétre kapsz időpontot vizsgára 1 hét múlva mehetsz az oktatóhoz vezetni ha van nála hely, vezetés része rajtad múlik

2020. júl. 31. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente 2 órát vezettem, és így augusztusi kezdéssel decemberben fejeztem be. Ebben nem volt semmi kihagyás, bukás, csak 10 plusz óra. Viszont gyakran hallani, hogy kevesebb alkalommal tud valaki menni vezetni, ha ez lesz a helyzet akkor a 4 hónapnál azért többel számolj.
2020. júl. 31. 15:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én két hónap alatt letudtam, de tesómnak azt hiszem kb. fél évig húzták. Szóval nem lehet tudni. Ha találsz egy oktatót, aki rendesen tud veled foglalkozni, betud rakni a napirendbe, akkor szerintem 2-3 hónap alatt sima ügy. De ez lehet kevesebb is. Én pl. heti 3 órát vezettem általában, aztán a vége felé volt, mikor heti 6 vagy 4 órát. Így lett meg nekem jogsi 9 hét alatt. Szóval ez nagyon attól függ. Szerintem minimum 1,5 hónap biztos.
2020. aug. 8. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!