KIA vagy Honda a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Hosszú távra néznénk autót, Honda Civic 1.5 182 lovas vagy KIA CEEd .Új autókról beszélünk2020. júl. 30. 18:08
11/19 anonim válasza:
Te kipróbálás nélkül fogsz autót venni?😂
13/19 A kérdező kommentje:
Lányom, vannak olyan új autók, amik már 30.000 km után mehetnek a fenébe vissza.
Garanciálisan
Tehát már nem kell olyan naívnak lenni.
És a kia ha jól tudom 7 évet ad, a honda meg kevesebb garit.
2020. júl. 30. 20:28
15/19 anonim válasza:
#13 akkor megválaszoltad magadnak a kérdést. Vedd meg a Kiat! Bár én ajánlottam a Hondàt, de ha tényleg 7 év garit ad a Kia, akkor 7 évig olajcserén kívül semmit nem kell költened rá.
16/19 anonim válasza:
Próba nélkül nehogy döntsél. Nekünk az előző generációs ceed és civic közül a Honda nagyon gagyinak tűnt belül. Végül Kiát vettünk, bizony a 7 év gari is sokat nyomott a latba.
A turbós motorokról még nincs "megbízhatóság" info, még túl újak...
17/19 anonim válasza:
Amikor a Hondat írtam, nem voltam képbe, hogy a Ceed 7 év garis. Azt hittem csak a Suzuki ad ennyit. A Kia egyébként szerintem fapadosabb, igénytelenebb, meg ugye a Hondanak nagyobb státusza van, régóta nagy névnek számít minőségben is, viszont új autónál szerintem is a legfőbb szempont a garancia. Amelyikre többet adnak, azt kell venni, ha német, ha japán, ha olasz, ha francia, ha amerikai, ha koreai.
18/19 anonim válasza:
#17: van egy gyanúm, hogy te 10+ éves kiákban ültél. a mostaniak nagyon nem fapadosak.
A Honda valóban régebbi tiszteletnek örvend, többen is bíznak benne.
19/19 anonim válasza:
Én is a jobb garisat mondanám, ha nem tervezel vele 20 évre. Mindkettő megbízható típus, de a honda több évet ki fog bírni(motor, váltó, minden), mert ugye japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!