Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit vegyek maximum...

Milyen kocsit vegyek maximum 750-ből, amivel élmény lesz az autózás. Egy Skoda Fabia 1.2 HTP után?

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 08:31
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
21%

#27: Akkor miért lett lepontozva minden válasz, ami belefér a keretbe és lényegesen nagyobb teljesítményt adnak? Elhiszem egy hogy egy 3 milliós 120 lóerős 8 éves autóból egy 150 lóerős 1.8T Golf nem lesz élmény (Nekem sem lenne), de a HTP Fabia után össze fogja pisilni magát a kérdező egy ilyenben pl...

2020. júl. 31. 13:57
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
omg mennyi kényelmes picsájú ember van itt :D Én nekem a mai napig élvezet a skodával autózni, nagyon jó kis autó, sok mai modern kocsi közel sem ad olyan élményt. Ja hogy azért mert csak 60 lovas már nem élmény? Hát nem tudom... van egy 150 lóerős turbódízeles opelem is mellette, de az az irdatlan összevisszaság amit az produkál, nyomod a gázt semmi, megjön a turbó akkor a székbelök aztán megint alábbhagy... a skoda nyugdíjasan de legalább szép egyenletesen húz. A száguldozásról meg csak annyit hogy még a kis skodámmal is sokkal jobban bírok száguldozni országúton mint sok paraj a 300 lóerős audijával akik a bucsuban lőtték a jogsijukat
2020. szept. 16. 00:23
 33/33 anonim ***** válasza:
Na most aztán megmondtad a tutit, menő vagy öreg, tanítanál minket, vagy az ilyen nagymenők nem ereszkednek le az átlag emberek szintjére?
2020. szept. 16. 02:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!