Milyen kocsit vegyek maximum 750-ből, amivel élmény lesz az autózás. Egy Skoda Fabia 1.2 HTP után?
Neked legalább egy 1.6 16v-re van szükséged. A Fabiához viszonyítva élményes lesz.
Ennyi pénzért találsz jó állapotú Carismát, vagy akár Hondát (Civic, Accord), Octáviát (nem biztos hogy találsz ennyiért, van 1.8 5 hengeres motorral én azzal is szemezgetnék), esetleg Astra. Ilyesmik. Lényeg hogy jó állapotban legyen.
Nem mindegy, hogy élmény autót keresel vagy egy olyan autót amiben több élmény van mint a jelenlegiben. Én az utóbbit értelmeztem, ezért ennek megfelelően válaszoltam.
#10 "Szóval aki hétmillió alatt vesz autót, az csak szükséges bevásárlóedénynek tartja az autóját?"
Ilyet senki nem írt.
Ha élményt akarsz, 750-ből veszel 5 kört a Hungaroringre nyílt napon, nem pedig saját autót, mert ilyen opció nincs, hogy 750-ért saját élményautó.
Ennyiből akkor vesz autót az ember, ha rá van szorulva és muszáj valami a hátsója alá, hogy elvigye. Tetszik vagy sem, az élmény- és sportautózás a gazdagok sportja és ennek megfelelően van beárazva.
Természetesen lehet venni már 2 millióért is valami lerúgott szeméthegyet ami 2 évtizede még prémiumautó volt, de az is csak addig adja meg az élmény illúzióját, amíg nem tapasztaltál meg valódi élményt valamilyen formában (miközben ugyanennyiért sok újabb autót lehetne venni jó állapotban), ráadásul ez még mindig sokszorosa a 750-nek.
> "A többi meg akasszátok fel magatokat."
Meg akarunk óvni attól, hogy gombokért valami roncsot vegyél és kiszúrjál magaddal, okoska! És ezt alkalmanként elég sok információval alá is támasztottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!