Hogy mehet 80 al egy gyári 50 es yamaha jog rr ha elméletileg a telejsitménye 3.5 lóerő?
8 éves robogó a teljesitménye a gyár honlapján volt ... motor önsullya 83 kg én vagyok sisakkal ruhával meg a sisaktartóban lévő cuccokkal együtt 95 kg XD
minden gyári rajta a kipufogóban benne vannak a folytások még...
80-at biztosan nem megy.
Ne az órának higyj, az minimum 10-et csal, de legtbb estelben (robogóknál) van az 15-20 is
Első vagyok!
Akkora egy paraszt vagy ember.. annyit mondtam, hogy a robogókon az óra 10-20-at csal, de te ezt mindjárt sértésnek veszed és beindul a védő mechanizmus, kezdjük fikázni a Simsont..
Egy gyári Simsonon 10-15-öt csal.
Keeway meg hasonló szarok 35-öt is simán csalnak, ezért kell GPS-t használni, és azzal bemérni.
Aztán utána legyen kemény a sok kis suttyó
"szerintem max 10-12-t" - no látod itt a baj hogy 'szerintem' - tehát azt sem tudod hogy miről beszélsz- !
buta-buta robogós!
és mielött még nem tudnátok meik motorról van szó ez nem a nagyon régi jog ez az ujabb vízhűtéses első tárcsafékes jog rr !!!! [link]
ugyanilyen avval a különbséggel h régebbi de kinézet ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!