Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem viszi kicsit túlzásba az...

Nem viszi kicsit túlzásba az eladó?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ennyire szuper atomjó kocsi, akkor miért ilyen olcsó, és miért adja el?😄

2020. júl. 27. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Második autóként 232e KM-el? Aha...
2020. júl. 27. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Saját dolga szerintem, valoszinü még nem a poén kategóriaába szánta, külsőleg tényleg szép állapotban van, ha motorikusan is akkor tényleg lehet úgymond emgérdemli a dícséretet. Lehet valami perfekcionista a tulaj, nincs ebben semmi.
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Valóban fura, de végül is egy 15 éves kis kocsi, nem milliós tétel.
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Az évjáratához képest egyáltalán nem olcsó. Amúgy hazudik, mert később írja, hogy valójában 2004-es autóról van szó. A futás "garantált", de az autó első 9 évéről semmilyen információ nincs. A fogyasztás is "garantált". Ez mit jelent? Ha többet fogyaszt, visszaveszi? Sok a duma, kevés a valóban garantált infó.
2020. júl. 27. 21:32
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Egy kis wax hogy csillogjon, és kész is van a "megbízható keveset futott" kocsi.
2020. júl. 27. 21:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki ennyit rizsázik, ahhoz nekem eleve nem lenne bizalmam.

Ha közel lakik hozzád, esetleg menj el, nézd meg, próbáld ki, de úgy semmiképp se ígérj neki semmit, hogy szakműhelyben vagy ismerős autószerelővel nem nézetted át.

Én pl. győri vagyok. Van az az autó, amiért hajlandó lennék fölutazni Bp-re, de egy ilyen furcsa esetre nem akarnék egy napot rászánni.

2020. júl. 27. 22:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem olcsó, ez az 1,2 motor pedig nem a legjobb konstrukció. 1,4-el jobban megérné. Amúgy túl sok a rizsa szerintem is, meg nem tetszik ez a stílus, hogy értelmiségiek kerüljenek.
2020. júl. 27. 22:13
 8/15 A kérdező kommentje:
Persze, mert az értelmiségit nem lehet átbaszni 😄
2020. júl. 27. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Előzőhöz még annyit, hogy az eladó hetet-havat összehord, de arról pl. hallgat, hogy ő hányadik tulajdonosa az autónak, és hány éve használja. (Vagy csak én nem találom a sok szövegben?)
2020. júl. 27. 22:17
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Gondoltam valaki beleköt, "értelmiségi" virág nyelven , cigány.

Amúgy faxa, tetszik, csak 940 kilós Swiftemhez pici a 68 lóerő, és ez meg 64 és 1 tonnánál több az önsúlya, elég szívás lehet 4 emberrel klímázni a Bakonyba. Inkább kihagynám, de szép.

2020. júl. 27. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!