Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A8 Lang 55 tfsi, BMW...

Audi A8 Lang 55 tfsi, BMW 750Li, vagy Mercedes-Benz S 500?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóvásárlás előtt állok. Rengeteg szaklapot, autós tesztet megnéztem, magyar nyelvűeket és angol nyelvűt is, de még mindig nem tudok dönteni. Több típus és mégtöbb motorválaszték közül szűkült le a kör a három kiválasztott típusra. Mindenképpen ezek közül kerül ki a győztes, csak nem tudom melyik legyen. Valószínüleg ki is fogom próbálni egy tesztvezetés keretében mindet, az lesz a tuti, de addig is érdekelne, hátha valakinek van tapaaztalata esetleg ilyenekkel. Szalonból venném természetesen újonnan cégre.

Szerintetek ezek közül melyik autó illene egy építészmérnöknek, akinek a tervező cége gyakran tervez nagyvállalatok számára ingatlanokat és önkormányzatok számára is. Napi szinten találkozok helyi vezetőkkel, polgármesterekkel, jegyzőkkel. Nem szeretném azt a látszatot sem kelteni, hogy egy suttyó vagyok, ezért a BMW-vel kapcsolatban vannak ellenérzéseim.

Egyébként én nem igénylem a nagyon sportos vezetést, legyen erő az autóban, de ezen a szinten ez mindenben megvan. Elsősorban a kényelem a legfontosabb, és, hogy az úthibák a legkevésbé érződjenek, illetve a legkisebb szélzaj és motorzaj legyen bent a kocsiban. Tehát a jó zajszigetelés is nagyon fontos.

Ezek fényében keresem a három közül a legmegfelelőbbet, és ebben gondoltam, hogy a ri segítségeteket is igénybe veszem.

Üdv!

2020. júl. 27. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
16%
S osztály.
2020. aug. 27. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!