Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A8 Lang 55 tfsi, BMW...

Audi A8 Lang 55 tfsi, BMW 750Li, vagy Mercedes-Benz S 500?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóvásárlás előtt állok. Rengeteg szaklapot, autós tesztet megnéztem, magyar nyelvűeket és angol nyelvűt is, de még mindig nem tudok dönteni. Több típus és mégtöbb motorválaszték közül szűkült le a kör a három kiválasztott típusra. Mindenképpen ezek közül kerül ki a győztes, csak nem tudom melyik legyen. Valószínüleg ki is fogom próbálni egy tesztvezetés keretében mindet, az lesz a tuti, de addig is érdekelne, hátha valakinek van tapaaztalata esetleg ilyenekkel. Szalonból venném természetesen újonnan cégre.

Szerintetek ezek közül melyik autó illene egy építészmérnöknek, akinek a tervező cége gyakran tervez nagyvállalatok számára ingatlanokat és önkormányzatok számára is. Napi szinten találkozok helyi vezetőkkel, polgármesterekkel, jegyzőkkel. Nem szeretném azt a látszatot sem kelteni, hogy egy suttyó vagyok, ezért a BMW-vel kapcsolatban vannak ellenérzéseim.

Egyébként én nem igénylem a nagyon sportos vezetést, legyen erő az autóban, de ezen a szinten ez mindenben megvan. Elsősorban a kényelem a legfontosabb, és, hogy az úthibák a legkevésbé érződjenek, illetve a legkisebb szélzaj és motorzaj legyen bent a kocsiban. Tehát a jó zajszigetelés is nagyon fontos.

Ezek fényében keresem a három közül a legmegfelelőbbet, és ebben gondoltam, hogy a ri segítségeteket is igénybe veszem.

Üdv!

2020. júl. 27. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ezek közül én a Mercedest venném. A legkevésbé érződnek benne az úthibák, és nagyon jó a zajszigetelése. Szerintem megjelenésben is ez a legkifinomultabb a három nagy szedán közül.
2020. júl. 27. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
21%
Audi. A BMW nagyon le van maradva most az Auditól és a Mercitől, így gondolom én.
2020. júl. 27. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Ideje lenne bevezetni a kérdések pontozását. Túl sok a kamu mostanában.
2020. júl. 27. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
2020. júl. 27. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
17:54 Inkább a Merci és a BMW ami egy szinten van, nem a semmiért egymással konkurálnak nyilvánosan is a fejlesztéseikben, Audi örök harmadik mögöttük. Ahogy egyik autós újságíró is mondta egy videóban: Az Audi egy Volkswagen ami BMW szeretne lenni. :D
2020. júl. 27. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Kedves 3-as és 4-es. Nem értem mire céloztok.
2020. júl. 27. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
Arra, hogy valószínű egy troll, az egyik linkelt kérdésben ki is vannak fejtve jobban a dolgok, és azon sem lepődnék meg, ha most egy jó ideig lennének ilyen drága autós kérdések sorban, valaki ezt élvezi, hogy trollkodik, ennyi a titok.
2020. júl. 27. 20:50
 8/11 A kérdező kommentje:

5# ezt én is hallottam egyébként. Formára nekem tetszik az Audi nagyon, de olyan kicsit, mintha el lenne maradva a Mercedeshez képest. Vályi Pisti említette is egy videóban, hogy a Mercedes már akkor luxusautókat gyártott, amikor az egyik még repülőgép hengerfejeket reszelgetett (gondolom a BMW-re értette) a másik meg még nem is létezett (Audi).

Ezek fényében úgy tűnik a Mercedes marad.

2020. júl. 27. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
11%
Na hát ha az Audi csak 111 éve gyárt autókat, akkor ótvar szar lehet csak. Meggyőztél.
2020. júl. 28. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

"Nem szeretném azt a látszatot sem kelteni, hogy egy suttyó vagyok, ezért a BMW-vel kapcsolatban vannak ellenérzéseim."

Bolondság!

Ezek a sztereotípiák nem megalapozottak!

Minden márkának vannak kétes értékű használói: a "kaffer" Mercinek ugyanúgy, mint pl. a Volkswagennek...

És Fássy Ádámot is láttam Audiban...:)

2020. júl. 30. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!