Audi A8 Lang 55 tfsi, BMW 750Li, vagy Mercedes-Benz S 500?
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok. Rengeteg szaklapot, autós tesztet megnéztem, magyar nyelvűeket és angol nyelvűt is, de még mindig nem tudok dönteni. Több típus és mégtöbb motorválaszték közül szűkült le a kör a három kiválasztott típusra. Mindenképpen ezek közül kerül ki a győztes, csak nem tudom melyik legyen. Valószínüleg ki is fogom próbálni egy tesztvezetés keretében mindet, az lesz a tuti, de addig is érdekelne, hátha valakinek van tapaaztalata esetleg ilyenekkel. Szalonból venném természetesen újonnan cégre.
Szerintetek ezek közül melyik autó illene egy építészmérnöknek, akinek a tervező cége gyakran tervez nagyvállalatok számára ingatlanokat és önkormányzatok számára is. Napi szinten találkozok helyi vezetőkkel, polgármesterekkel, jegyzőkkel. Nem szeretném azt a látszatot sem kelteni, hogy egy suttyó vagyok, ezért a BMW-vel kapcsolatban vannak ellenérzéseim.
Egyébként én nem igénylem a nagyon sportos vezetést, legyen erő az autóban, de ezen a szinten ez mindenben megvan. Elsősorban a kényelem a legfontosabb, és, hogy az úthibák a legkevésbé érződjenek, illetve a legkisebb szélzaj és motorzaj legyen bent a kocsiban. Tehát a jó zajszigetelés is nagyon fontos.
Ezek fényében keresem a három közül a legmegfelelőbbet, és ebben gondoltam, hogy a ri segítségeteket is igénybe veszem.
Üdv!
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Szerintem a kapcsolatokat mindenki rakja össze maga. :D
5# ezt én is hallottam egyébként. Formára nekem tetszik az Audi nagyon, de olyan kicsit, mintha el lenne maradva a Mercedeshez képest. Vályi Pisti említette is egy videóban, hogy a Mercedes már akkor luxusautókat gyártott, amikor az egyik még repülőgép hengerfejeket reszelgetett (gondolom a BMW-re értette) a másik meg még nem is létezett (Audi).
Ezek fényében úgy tűnik a Mercedes marad.
"Nem szeretném azt a látszatot sem kelteni, hogy egy suttyó vagyok, ezért a BMW-vel kapcsolatban vannak ellenérzéseim."
Bolondság!
Ezek a sztereotípiák nem megalapozottak!
Minden márkának vannak kétes értékű használói: a "kaffer" Mercinek ugyanúgy, mint pl. a Volkswagennek...
És Fássy Ádámot is láttam Audiban...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!