Az alábbi autók közül melyiket választanátok, motorikusan melyik a legmegbízhatobb/"legjobb"?
Figyelt kérdés
Audi A4 b5 1.6 benzin
Skoda Octavia 1.6 benzin vagy 1.9 pdtdi
VW passat VI 1.9pdti
2020. júl. 25. 15:30
11/18 anonim válasza:
Manapság a dízel menő mert nyomatékos és legyorsulgatnak vele a lámpánál, felénk most ez a menő, hogy tapossa a fiatal a dízelt mert nyomatékra gerjed... Nyomatékos is mert alacsony fordulaton már le adja a teljesítményét és egy erősebb dízel beletapaszt az ülésbe, de nem pont ez lenne a dízel autónak a lényege, hogy ezen élvezkedjenek. Lehet felétek máshogy van, de itt most ez a menő, ezért vesz minden fiatal 1.9 tdi-t, hogy ezen akcióival kifingassák.
12/18 anonim válasza:
#11 Szerintem a kosztól ragadsz bele az ülésébe azoknak. :D
Néha megpróbálnak engem is megenni a lámpánál, aztán amikor otthagyom őket mint a xarrt, akkor valszeg elgondolkoznak kicsit hogy hol lehet a hiba a rendszerben. :D :D
Suzukit, meg az ilyen 1,4.es kávédarálókat megeszik vele a szegény filléreskedő hülyegyerekekk, de ezen felül hááát.. :D
13/18 anonim válasza:
Ezen felül persze nem, én néha néha bele megyek a játékba, ha már nagyon unom hogy a hülye gyerek a 3-ik lámpánál is vigyorog át és túráztatja az 1.9 tdi-t. Olyankor oda taposok én is, aztán a tükörbe figyelem hogy veri a kormot a mögötte lévő pofájába. Nekem 1750 tbi-m van, egy gyengébb indulással is ott hagyom őket. De nem szokásom am a lampától lámpáig veretés, csak ha a fentebb leirt esemény következik be.
14/18 anonim válasza:
Felétek nincs is Honda-s hülyegyerek, csak TDI-s igaz? :D
Meg dupla teljesítményű autóval beállni arcozni, és simogatni a saját lelkünket, hogy megmutattuk a kis hülyének? Királyok vagytok :D
15/18 anonim válasza:
Erre felé az nem menő, van egy két Honda de nem gyakori. Itt a golfok mennek meg a szakadt BMW-k. Mátészalka környékén ez a menő. Amúgy miért lenne dupla köbcentis egy 1750-es??
16/18 anonim válasza:
Dupla teljesítményt írtam...
Felénk nagyjából egyforma arányban vannak a kormoló TDI-k, meg az üvöltő wannabe VTi-k
17/18 anonim válasza:
#14 Miért? az hogy a csühögőt az 1.4-es kávédarálókkal hasonlítgatjátok össze hogy szerintetek ahhoz képest mekkora jóság, meg hogy az 1.2 nyócszelephez képest mennyire nyomatékos, aaaz micsoda? :D
18/18 anonim válasza:
#17: Ne ködösíts, 90 vs. 90 lóerőt írtam az elején... Én nem hasonlítgatok semmit semmihez. Jártam 90 lóerős benzinessel, 65 lóerős SDI-vel, 110 és 140 lóerős TDI-vel is. Van viszonyítási alapom. Az eredeti felvetés az volt, hogy hasonló teljesítményű autókat érdemes összemérni valamilyen szinten. Nem fele meg kétszer akkorákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!