Mercedes lámpája tényleg kerülhet több mint 1 millió forintba?
Figyelt kérdés
Lányom beletekert biciklivel egy parkoló autóba a szomszéd utcába, valami drága kocsinak néz ki azt mondja az ember hogy több mint 1 millió a javíáts mert valami led matrix vagy mi csak egy kis horpadás volt elején meg a lámpa tört be , nem fizet erre a biztosítoja ?2020. júl. 24. 19:26
21/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta ő nem megy rendőrségre fizessem ki neki kézbe , szerintem vaj van a füle mögött nem mer rendőrségre menni , csak nehogy betámodjon
2020. júl. 25. 09:39
22/30 anonim válasza:
Menj el vele egy általad választott szervizbe, ahol adnak egy ajánlatot, amit meg fizess ki akkor is, ha hitelt kell felvenned. Na persze a szerelőnek, ne a tulajdonosnak.
Ha nem megy ebbe bele, akkor meg ne foglalkozz vele, hiszen te felajánlottad.
23/30 anonim válasza:
Koptasd le vedd fel minden beszélgetést semmit ne ismerj el semmit se irj alá ha oda tesz papírt . Ha menőzik feljelented te és a lány zaklatásáért . Ez egy sunyi féreg aki linkel mert feketén él . Tuti uzsorás tróger és megérdemli . Húzni kell az időt mert nem fog perelni sehogy nem hajtható be hivatalosan mert minden ügy a kamujarvány miatt áll és semmit sem ér a per ....
24/30 anonim válasza:
Jók ezek a tanácsok. Akkor is ezt csinálja majd amikor nyakonbaxxák egy vascsővel?
25/30 anonim válasza:
Sehova ne menj el se engedd fel a kéglire se adj elérhetőséget . Ő ugyanezt tenné es teszi emiatt lett stexe , igy járt koppant .
26/30 A kérdező kommentje:
Felhívtam mondtam neki, hogy vigyük el szervizbe ott mondják meg mennyi és részletre fizetek ha tudok de azt mondta ez nem így megy ő tudja mennyi és fizessek , mondtam hogy feljlenetem de azt mondta akkor megbánom , na mindegy már itt köszönöm a segitséget majd kiderül mi lesz ha fenyeget feljelentem
2020. júl. 25. 11:11
27/30 anonim válasza:
Kamugép 😄 Élvezed ezt a kamukérdést ugye?
28/30 anonim válasza:
Buta vagy ha felhívtad és nem rögzítetted !!! Semmit ne ismerj el se mobilon sehogy mert felveszi és ügyvédhez viszi hogy elismerted !!! Minden üzenetet barmit ments el ami tőle jön , lekopik megunja nem kockáztat balhéval ha a zsarukat eleve ki akarta hagyni !
29/30 anonim válasza:
Hogy hívta volna már fel? Honnan tudná a számát?🤣
30/30 anonim válasza:
Keress egy ügyvédet, mert itt csak az okoskodás/beszólogatás megy.
Ha eddig nem tetted meg, fényképekkel dokumentáld a kárt. Az autón és a biciklin is. Minnél több a fotó, annál jobb.
Lakásbiztosításod lehet, hogy kiterjed ilyen esetre. Ha nem vagy képben ezzel, az ügyvéd át fogja need nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!