Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes lámpája tényleg...

Mercedes lámpája tényleg kerülhet több mint 1 millió forintba?

Figyelt kérdés
Lányom beletekert biciklivel egy parkoló autóba a szomszéd utcába, valami drága kocsinak néz ki azt mondja az ember hogy több mint 1 millió a javíáts mert valami led matrix vagy mi csak egy kis horpadás volt elején meg a lámpa tört be , nem fizet erre a biztosítoja ?
2020. júl. 24. 19:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Miért mennél? Megrongáltátok más tulajdonát, és még neked áll feljebb. Bemegyek egy Herendi porcelán boltba, véletlenül összetörök egy 200ezer forintos vázát, majd amikor (jogosan) ki akarják fizettetni velem, akkor közlöm, hogy nincs pénzem, hagyjanak békén?😄 Elég fura elképzeléseid vannak.
2020. júl. 25. 09:08
 12/30 A kérdező kommentje:
Akkor se kérhet el ennyi pénzt tőlem ha nekem nincs, ha futja egy ház áráért autóra akkor csak megtudja javítani is
2020. júl. 25. 09:15
 13/30 A kérdező kommentje:
Vagy a családom ne egyen inkább ?
2020. júl. 25. 09:16
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
De, hogy a kérdésre is válaszoljak. Igen, egy led matrix fényszóró simán van 5-700ezer Ft. Plusz még ha be is horpadt, annak a javítása is egy százas. Munkadíjjal együtt, teljesen reális egy 1 milliós számla, főleg ha valami új Merci.
2020. júl. 25. 09:17
 15/30 anonim ***** válasza:
De szánalmas vagy. Akkor menj végig az utcában és rongálj meg minden drága autót, mert, hogy a csúnya gazdagoknak úgyis van pénze kijavíttatni. Te ostoba proli.
2020. júl. 25. 09:18
 16/30 A kérdező kommentje:
Tehát aki biciklivel jár az fizessen majdnem 1 évnyi fizetést annak akinek több 10 milliós autója van ? elnézést kértem tőle , a lányom volt rajta nem hajthatom be
2020. júl. 25. 09:26
 17/30 anonim ***** válasza:
Istenem, rohadtul nem érted... Azért mert van pénze már egyből azt jelenti, hogy neki ez semmi?Csináltál neki egy egymillió forintos kárt. Az elnézéskérésből majd meg fogja tudni javítani? Lehet, hogy egy havi fizetése az egymillió. Te örülnél ha szétcsesznék valamit a lakásodban, amit egy havi fizetésedbe kerül kijavítani? Elnézést kérnék!
2020. júl. 25. 09:30
 18/30 A kérdező kommentje:

Biztos valami maffiozo tele volt tetoválássál de ha megfenyeget feljelentem

, most itt azzal hogy véditek megmutattátok hogy a dolgozó magyar embernek még autóra se jut aki meg olyan autóval jár amennyi pénzt életemben nem látok annak még én fizessek hogy éhezzen a családom..

2020. júl. 25. 09:33
 19/30 anonim ***** válasza:
Tipikus proli vagy. Magyarán ha egy csöves vagy, akkor következmények nélkül szétbaxhatod más nagyértékű tulajdonát ugye?
2020. júl. 25. 09:34
 20/30 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy ő fog a rendőrségre menni és jelent fel rongálásért. És meg is érdemled. Amit megrongálunk azt ki kell fizetni.
2020. júl. 25. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!