Bmw 316i E46 sedanról mit gondoltok?
Családban egyik fiatal srác lecserélte az első kocsiját amit pár hónapig használt, és vett egy E46-ot. Szép állapotban van kívül belül, de a hangja nem egészséges, úgy tűnt első hallásra hogy egy henger megadta magát. Talán 1,8-as lehet, benzin motoros. Nem nagyon kérdeztem semmire, igazából arra lennék kíváncsi hogy jól gondolom e hogy ez a kocsi sokba fog fájni neki?
Bmw-nél mindegy hány éves, milyen típus, ott ha gond van akkor ugyanolyan drága a javítás mint az újnál. Sose vennék ilyen kocsit, mert nincs állandóan fölösleges 200-300 vagy több ezrem javításra.
Ti vennétek ilyen hibával kocsit? Megéri ha csak ennyi bibije van?
Miért is?
Én 21 évesen vettem meg az ennél is régebbi BMW kabriómat. Köszöni, jól van, most vagyok 24, az autó pedig nagyjából fel lett újítva.
Imádom, ha valakinek nem tetszik valami, egyből előhúzzátok az "irigykedj csak" kártyát.
LOL. Jó, konkrétan nem nekem szólt az irigykedős komment, de akkoris. Lássuk már be. Ezek a kocsik javarészt szétrúgott szarok. Ezekre a kocsikra senki nem irigy már. Senki nem akar ilyet :D. Aki akar, az elmegy és megveszi, mert szarér hugyér hozzájutsz. Nem az van, hogy 15 évig kell rá spórolni.
Ki a bánatos isten irigykedik egy ilyen pudva 20 éves BMW-re... Nem azér szóljuk le, mert itt mindenki irigy. Hanem mert tényleg kalap szart nem ér :D. És aki ezt ki is mondja, az egyből irigy. Bárcsak nekemis lehetne 20 éves okádék cigány BMW-m. Bárcsak egyszer az életben olyan jól menne a szekér...
Ennél már csak az jobb, amikor olyan embernek mondják ezt a "te csak irigykedsz" dumát, aki mondjuk egy 8 milliós új Mazdában ül. MiVan KuTya NeM TeLiK BéjEmVéRe??? És feszítenek a 20 éves 320d cigánydízelben.
@29
Nem azért lett előhúzva a kártya, mert olyan nagyon irígylésre méltó egy öreg alapmotoros lerúgott bajor csoda, hanem azért, mert egyáltalán nincs értelme ennek a kérdésnek.
Ha ez nem jutott el a csökött agyadig, semmi gond. Nyugodtan köpködj csak a 8 milliós Mazdádból, pont annyira szarja le mindenki, amennyire az ilyen lerúgott fosokban szenvedő flexelő tagokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!