Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legminőségibb csapágy...

3 napos mákos lecsó kérdése:

Melyik a legminőségibb csapágy ami halandó ember számára elérhető?

Figyelt kérdés

Van egy Simson Star-om. 46 évet kibírt gyári csapággyal és szimeringgel. Most szeretném felújítani a blokkot mert már kellően csörög. Milyen csapágy lenne a legjobb főtengely és váltó csapágynak? Én főtengely csapágynak Nachit, váltó csapágyaknak meg SKF-re gondoltam.

Ez megfelelő lehet?

2020. júl. 22. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Koyo kevesebb pénzből ugyanazt tudja, a FAG szerintem aránytalanul túlárazott. De nincs semmi baj amúgy a kínai KBS, vagy az NKE csapágyakkal sem.
2020. júl. 22. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

-KOYO

-Bármi ami NEM skf.

2020. júl. 22. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Siklócsapágyban meg az ACL, bár valszeg nem is hallottak simsonról, nemhogy gyártsanak hozzá.:)
2020. júl. 22. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyártass kerámia csapágyat bele... más kérdés, hogy többe lesz mint amit a motor ér, de ennél strapabíróbbat nem nagyon találni.
2020. júl. 22. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Minek bele csapágy? Felesleges
2020. júl. 25. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ki mire esküszik, vannak akik skf-re vannak akik koyo-ra, én a legutóbbi szavazok. Amennyi blokkot csináltam (S51) mindegyikbe koyo csapágyat raktam.
2020. júl. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!