Érdemes-e 2020-ban a C+E kategóriát megcsinálni? (Kamionozni)
Az a gondolat futott at a fejemben,hogy megcsinalom a C+E jogositvanyt ha torik,ha szakad. Ezzel azt szeretnem elerni,hogy egy hatalmas teher essen le a vallamrol. Megpedig az,hogy a lassam magam elott a jovom. Ne ugy gondoljak ra,hogy uristen mi lesz ha megszunik az egyik melo,hova megyek,mit keressek stb negativ gondolatok. Azt gondolom ha veletlen befuccsolna az adott ceg-gyar-epikezes vagy epp ahol melozok nem gond mert van egy olyan papir a kezemben amire a vilag minden teruleten szukseg van.Raadasul azzal a penzzel mar gondolkodhatok magasabb foku kepzeseken is.
Jo dontes ugy erzem.Erositse meg valaki,ha nem azt is.
Koszonom.
5 vok.
Gki stb megvan. Úgy vagyok vele a gki ha le is jár nem baj, ha dolgozni akarok vele majd előtte megújítom. Adr-t is akartam, de arról letettem. Ismerősöm adr-t visz, ő világosított fel, hogy ott nem járhat le a vizsga érvényessége. Éppen ezért már ekkora pénzt nem akarok beleölni. A c+e +gki+páv + tach kártya nekem kb 500 ezer volt.
Ha mégis vezetésre adom a fejemet akkor az adr-ben nagyobb lehetőséget látok. (Szerintem jóval többet van otthon)
Az hogy mennyit van ithon nem az ADR-től függ hanem a fuvartól.
De az ADR az nagyon kényes, abba bele tud szinte mindíg kötni a rendőr ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!