Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használ valaki szép H7es...

Használ valaki szép H7es hidegfényű izzót autóhoz?

Figyelt kérdés
Projektoros fényszóróba (hyundai)keresek kékes fényű izzót. Lumeneten nézegettem, de kommentek között az összesnél az van h inkább sárga fényűek..

2020. júl. 22. 11:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Osram CBI van nekem is. Azért kerestem fehérebb fényűt, mert a főfényszóróm xenon és amellett van egy H7-es a távolságiban. A sárgás izzó nagyon hülyén nézett ki, mikor a xenon is fel volt kapcsolva mellette. A xenonban sem valami kékes-lilás "hülyegyerek" cső van, hanem sima standard 5000K-es.

Na, hát egy fokkal jobb mellette a CBI, de még így is inkább sárgás beütésű.

2020. júl. 22. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Én az előző halogén FF-tükrös autómon használtam, sokkal fehéresebb lett tőle a fény.

A reflektorban hagytam az eredetit és csak a tompítottba ment a "kékes", erősen látható volt a különbség, de a gyakorlatban egyáltalán nem kékes, hanem csak inkább kevésbé sárga (lényegében majdnem tiszta fehér).

Most már gyárilag LED-es autóm van, ennek majdnem ugyanolyan tiszta fehér fénye van, mint a "kékes" halogénnek, minimálisan tisztább, de nehéz látni a különbséget hacsak nincs egymás mellé téve.

2020. júl. 22. 12:27
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es

Milyen fajta volt ez?

2020. júl. 22. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, Osram Cool Blue vagy valami hasonló, de már nincs meg a doboza, meg az autó sem.

2020. júl. 22. 13:01
 15/15 Wadmalac ***** válasza:
Én H4-ben a GE Megalight Ultrát használom, remek a fényereje, de nem kékes, melegfehér.
2020. júl. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!