Milyen autómárkának tartjátok a Fordot? Mi a véleményetek róla?
Általában véve a márkáról nincs véleményem. Nem egy nagy szám. Szerintem ami legendás bennük, az a rohadás. Lehet, hogy a japán, koreai gyártók tőlük másolták, és a tökélyre vitték. Van pár igazi mellélövésük, Ka, Puma.
A focus is egy tucat autó. Semmi extra. Olyan, mint egy astra, vagy megan. Ha kifogsz egy megkímélt, karbantartott példányt, elkaristolsz vele, amíg ki nem rohad alólad.
Amennyi pénzért lehet ezeket az autókat venni,nyilván nem lesz egy élmény autó.
Nem is értem,miért írják előttem azt,hogy nem nagy szám. Mégis ki vár egy focus-tól nagy dolgokat..
Szerintem,ha engem kérdezel sokkal sokkal jobb,mint a golf 4,az opel Astra g, mint a Nissan Almera.
Rozsdásodni,sem rozsdásodik jobban,mint egy kora beli japán,vagy francia autó, viszont én a dízel (TDCI) motorokat elkerülném.
Első autóm egy Ford Sierra volt,ami mai napig az én autóm,és szerintem sosem válok meg tőle.
Ha tehetem csak fordot veszek mellé :)
A cég mentalitását nem komálom. Például tudják, hogy az új Mustang hásó ülésén a biztonsági őv rosszul van megtervezve; frontális ütközés esetén alá csúszik az ember, így nem véd. Nem javítják. Olvasd el euro NCAP értékelését róla, tanulságos.
Egyébként minőségre, megbízhatóságra jó autókat gyártanak.
Szerintem egy igen erős közepest hoz a Ford az újabb modellekkel, ránézésre egy új, de hétköznapi Fordról (mondjuk Mondeóról vagy Focusról) egy hazai viszonylatokhoz képest jómódú, középosztálybeli ember képe ugrik be. Igényes autó szerintem, 1-2 kimondottan jól néz ki.
A Mustang is tetszik, nemrég majdnem vettem egy 2015-et, de végül más lett.
> "az új Mustang hásó ülésén a biztonsági őv rosszul van megtervezve; frontális ütközés esetén alá csúszik az ember, így nem véd"
Rendben, de a Mustang specifikusan ugyanaz mint az új TT azt illetően, hogy a két hátsó ülés szó szerint csak dísznek van benne, mert 4-üléses autó révén kisebb környezetvédelmi adót kell fizetnie a gyártónak, de amúgy a kutya nem használja, mert csak törökülésben fér(ne) be az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!