Milyen autót vegyek?
Nagyon régóta nézek autókat, de nem tudom, hogy mi lenne a jó választás. Szempontok: a keret 4500000 Ft, mindenképp benzines, hibrid (esetleg elektromos). 4/5 ajtós, hogy kényelmesen elférjünk benne csomaggal is. 2016 (esetleg 2015) pluszos évjáratúban gondolkozok. Semmiképp sem kisautót szeretnék, tehát 100-105 pluszos lóerő, 1200 pluszos hengerűrtartalom.
Egy megbízható, sokáig használható használtautót szeretnék, aminek még dizájn is jutott.
Tudom, hogy sok a szempont, és hogy vannak igények, így rosszindulatú hozzászlásokat nem kérek!
Természetesen nem kell az összes szempontot betartani, ezeket azért írtam, mert ilyen típusú autókat szeretnék.
Milyen márkát, modellt ajánlotok? Mik a fontos tényezők emellett?
Előre is köszönök minden segítséget!
#2, most, hogy írtad, nem is lenne hülyeség a Lexus.
Amire gondoltam, az a CT200h. Elfogadható áron.
De. Nem tudom, nem lenne-e sokkal több a fenntartása egy másik, nem prémiumautóhoz képest?
Mert a használt eladási ára ugyanannyi egyeseknek, mint egy VW Golfnak,vagy egy Fordnak. Csak a fenntartása is ugyanannyi? Nem szeretnék azért rengeteget költeni rá, ha olcsóbban is ki tudok jönni belőle.
Erről mit tudtok? :O
Egy Lexust fenntartani nem sok, hisz egy nagyon megbízható autó. Ha az előző tulajdonosai karbantartották, tehát cseréltek benne olajat, akkor maximum a fogyasztása nem fog tetszeni, ami akár 10-12 liter is lehet a motortípustól függően, dehát a luxus ezzel jár. Kopóalkatrészekkel számolj, amelyek minden autónál kopnak.
Szerintem össze sem lehet hasonlítani a többi prémiummal, hiszen azokkal folyton van a probléma, Lexussal pedig nem. Vétel előtt nézesd át szerelővel mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!