Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz a Vöröskereszte...

Mennyire nehéz a Vöröskeresztes elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sellyén szeretném csinálni az elsősegély vizsgát a jogsihoz:) azt hallottam, hogy ez csak 1 napos dolog, úgyhogy remélem nem nehéz. Ti tanultatok rá? Ha igen, küldötök egy linket légyszi? Köszi! :)

2020. júl. 21. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%
Végigmentem a jegyzeteimen, amiket a tanfolyamon tanultam. Ilyesmit memorizáltam, hogy pl mérgezés esetén mit kell csinálni, meg hasonlók. Az alapdolgokat amit mindenkinek tudnia kellett a tanfolyamon jól begyakoroltuk (stabil oldalfekvés meg lélegeztetés, bár most a vírus miatt ez persze változott). Persze azt húztam, amit a legkevésbé szerettem volna, fel kellett kötni a karják a delikvensnek, elég homály voltam, de segített a vizsgabiztos. Aki elront valamit, arra rákérdeznek, hogy biztos, hogy úgy akarom-e, csak azt buktatják aki ragaszkodik a hülyeséghez.
2020. aug. 1. 17:14
 12/20 anonim válasza:
100%
Ha rendesen megtanulod, nem nehéz.
2020. aug. 1. 22:40
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Én Pécsen csináltam. Egyáltalán nem volt nehéz. Egy egyetemi vizsgához képest semmi.

Oktatáson is részt vettem és kétszer elolvastam a tananyagot.

2020. aug. 28. 06:58
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Amit az 5-os mond online elsősegély tanfolyam azt meg ne vegyétek. Abból csak az elméleti részt lehet megtanulni, gyakorlatot nem. El kell menni rendes tanfolyamra. Én megvettem sajnos amit az ötös is mond, de nagyon szar, csak pénz lehúzás. Veszi le az óráimat a kreszből pedig közé nincs hozzá. Meg elvégeztem a kreszt és azt mondták gyorsan végezzem el az elsősegély mert az is eltűnik hamarosan nekem. És akkor most gyakoroljam a kreszt meg ezt a szart is elvégezni, azt se tudom hol áll a fejem. 44 órám maradt az egészre. Inkább menjetek el személyesen az 1 napos tanfolyamra, nagyon bánom ezt az online szar elsősegélyt.
2020. aug. 28. 12:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert azért oda mész vizsgára, alap hogy bemutatod a stabil oldal fekvést, meg ilyen marhaságokat. Amit az online elsősegély ből nem fogsz megtanulni. Mert max látod videón de az kevés. 7 ezret fizettem ezért a szarert én marha.
2020. aug. 28. 12:39
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Jo az online, csaladbol valakivel kicsit gyakorlod, hogy ne ott kelljen eloszor, meglegyen a mozdulatsor a fejedben, aztan kesz
2020. aug. 28. 13:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta hülyeség, veszi az időt a kresz tanulasbol, meg sikeres kresz után eltűnik ha elvégeztem ha nem. Ez megtévesztő lehúzás.
2020. aug. 28. 14:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Huu, sajnálom hogy ilyen tapasztalatod van:/ én a tételeket magolom, remélem menni fog. Végül Pesten végzem a vizsgát 8.-án, kicsit félek, de lesz egy kb 3 órás tanfolyam, meg neten nézek videókat a fektetésekről és kötésekről, remélem nem annyira szigorúak:/ (amúgy Virágpiacon csinálta valaki?)
2020. aug. 28. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem veszi a Kreszbol az idot, annyival tobb orad van ha kered az elsosegelyt is
2020. aug. 28. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:
De veszi, és nekem csak annyi órát adtak mintha csak a kreszt vettem volna meg. És a kreszt hamarabb megcsináltam és menni kell vizsgázni és azt mondták sikeres vizsga után nem tudok belépni, ha elvégzem az elsősegély ha nem. De annak még csak a harminc százaléka van meg. Nehéz is. Nem is idegesitem magam ezzel, vesszen oda, leszarom.
2020. aug. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!