Milyen autót vennétek 600-700e forint körüli összegért első autónak friss jogsival, nő kezébe?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem értek hozzá, és épp csinálom a jogsit, szóval elkezdtem nézegetni a hirdetéseket, de tanácstalan vagyok.
Örülnék, ha keveset fogyasztana (de ki nem?). Annyi autó van mint égen a csillag. Lehető legjobb állapotban legyen, és ne 100-200ezres műszaki kiadással induljon lehetőleg.
2020. júl. 20. 20:28
11/12 anonim 

válasza:

Toyota Yaris 1.4 se lenne rossz választás szerintem.
Lehetőleg még fél év múszaki legyen rajta, meg mindenképpen hozzáértővel kéne menni vásárolni. Pl. Autószerelővel, hogy kezdőként ne érjen meglepetés.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, mindenképp vinnék magammal egy szakértőt - autószerelőt, aki segít a döntésben. Nyilván fontosabb a jó állapot, mint az, hogy jól nézzen ki. Köszi a tippeket, mindegyiket megfontolom!
2020. júl. 22. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!