Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 600-700e...

Milyen autót vennétek 600-700e forint körüli összegért első autónak friss jogsival, nő kezébe?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értek hozzá, és épp csinálom a jogsit, szóval elkezdtem nézegetni a hirdetéseket, de tanácstalan vagyok.

Örülnék, ha keveset fogyasztana (de ki nem?). Annyi autó van mint égen a csillag. Lehető legjobb állapotban legyen, és ne 100-200ezres műszaki kiadással induljon lehetőleg.

2020. júl. 20. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Toyota Yaris 1.4 se lenne rossz választás szerintem.

Lehetőleg még fél év múszaki legyen rajta, meg mindenképpen hozzáértővel kéne menni vásárolni. Pl. Autószerelővel, hogy kezdőként ne érjen meglepetés.

2020. júl. 22. 14:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, mindenképp vinnék magammal egy szakértőt - autószerelőt, aki segít a döntésben. Nyilván fontosabb a jó állapot, mint az, hogy jól nézzen ki. Köszi a tippeket, mindegyiket megfontolom!
2020. júl. 22. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!