Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kattog a futómű az axiál...

Kattog a futómű az axiál csikló miatt, de csak néha. Elmennél így a Balcsira?

Figyelt kérdés

Pénteken itt távgyógyítgattuk a Galaxy-t gyakorin, annyira bejött, hogy elvittem ismerőshöz aki mondta, hogy az axiál csukló kattog, kotyog.

Galaxyval kellene menni mert kényelmes meg szereti Anya mert bluetooth-os a fejegység és Ö válassza ki a zenéket. Meg hozunk haza pár cuccot a nyaralóból, ilyenre gondolok, mint szék meg szönyeg mert lett másik.

Kicsit rossz hallgatni a bal csuklót ha jobbra kanyarodok.

140km plusz még másnap szerelőhöz az még 40km. De gondolom ezt nem lehet axiál bácsival megbeszélni. Ezért kérdem, hogy kimennél e vele.

2020. júl. 19. 12:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
7 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:

Tetszik az elírás a kérdésben (gyakori hiba :D), de nem, én nem mennék el, ha nem feltétlenül muszáj. Jó eséllyel ki fogja bírni a gép, de benne van a pakliban, hogy megadja magát.

Ha munka miatt lenne az út, vagy egyéb halaszthatatlan teendő miatt, akkor elmennék, de kikapcsolódásból nem, inkább másik autóval mennék, amennyiben opció.

2020. júl. 19. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
A radiális izgibb!!!:-)
2020. júl. 19. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, csak az meg egy Swift. Áááá, most érzem összes kátyút.
2020. júl. 19. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Kinek az axiál, kinek a radiál mozgás jön be.

De mi köze a csiklónak a Balatonhoz?

A féltengelycsukló valószínűleg bőven kibír egy balatoni csikló-izgatást :) de azért nem árt egy tréleres telefonszáma a mobilodon.

2020. júl. 19. 13:03
 5/8 A kérdező kommentje:
:( oké.
2020. júl. 19. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A kötschög lepontozónak vajon mi nem tetszett? A csikló? Nem láttál még olyat közelről kistesó?

A féltengelyre visszatérve, már vagy három éve kattog az enyém is, csak lusta vagyok kicserélni. Nem szokott azonnal tönkremenni, de mint írtam, egytréleres telefonszáma mindig előny.

2020. júl. 19. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

A céges Transit is féltengelyes, már 4 hónapja. Napi használatban van, 250km-es távokat járunk vele, 0.8-1.2t teher van rajta. Gyorsításkor is hangja van, nem csak kanyarodáskor. Még nem esett szét. Főnök: "Nincs pénz javításra! Az autónak mennie kell, nem állhat meg!"

Nem nehéz féltengelyt cserélni. Kellenek szerszámok, emelő, bak, féltengely, váltóolaj. Út szélén vagy valamelyik parkolóban 1-2 óra alatt kényelmesen ki lehet cserélni.

2020. júl. 19. 18:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Féltengely az az axiál is?

Olajat nem tudok cserélni :D ,de mindegy is.

Amúgy ha para lenne van ismerős akinek van terepjárója, bérlek 4 ezerert trélert utánfutót, aztán megúsztam 15 ezerből.

2020. júl. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!