Kattog a futómű az axiál csikló miatt, de csak néha. Elmennél így a Balcsira?
Pénteken itt távgyógyítgattuk a Galaxy-t gyakorin, annyira bejött, hogy elvittem ismerőshöz aki mondta, hogy az axiál csukló kattog, kotyog.
Galaxyval kellene menni mert kényelmes meg szereti Anya mert bluetooth-os a fejegység és Ö válassza ki a zenéket. Meg hozunk haza pár cuccot a nyaralóból, ilyenre gondolok, mint szék meg szönyeg mert lett másik.
Kicsit rossz hallgatni a bal csuklót ha jobbra kanyarodok.
140km plusz még másnap szerelőhöz az még 40km. De gondolom ezt nem lehet axiál bácsival megbeszélni. Ezért kérdem, hogy kimennél e vele.
Tetszik az elírás a kérdésben (gyakori hiba :D), de nem, én nem mennék el, ha nem feltétlenül muszáj. Jó eséllyel ki fogja bírni a gép, de benne van a pakliban, hogy megadja magát.
Ha munka miatt lenne az út, vagy egyéb halaszthatatlan teendő miatt, akkor elmennék, de kikapcsolódásból nem, inkább másik autóval mennék, amennyiben opció.
Kinek az axiál, kinek a radiál mozgás jön be.
De mi köze a csiklónak a Balatonhoz?
A féltengelycsukló valószínűleg bőven kibír egy balatoni csikló-izgatást :) de azért nem árt egy tréleres telefonszáma a mobilodon.
A kötschög lepontozónak vajon mi nem tetszett? A csikló? Nem láttál még olyat közelről kistesó?
A féltengelyre visszatérve, már vagy három éve kattog az enyém is, csak lusta vagyok kicserélni. Nem szokott azonnal tönkremenni, de mint írtam, egytréleres telefonszáma mindig előny.
A céges Transit is féltengelyes, már 4 hónapja. Napi használatban van, 250km-es távokat járunk vele, 0.8-1.2t teher van rajta. Gyorsításkor is hangja van, nem csak kanyarodáskor. Még nem esett szét. Főnök: "Nincs pénz javításra! Az autónak mennie kell, nem állhat meg!"
Nem nehéz féltengelyt cserélni. Kellenek szerszámok, emelő, bak, féltengely, váltóolaj. Út szélén vagy valamelyik parkolóban 1-2 óra alatt kényelmesen ki lehet cserélni.
Féltengely az az axiál is?
Olajat nem tudok cserélni :D ,de mindegy is.
Amúgy ha para lenne van ismerős akinek van terepjárója, bérlek 4 ezerert trélert utánfutót, aztán megúsztam 15 ezerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!