Ha autópályán egyik országból a másikba átmegyek, akkor érhet büntetés?
Imádom amikor mindenki jön okoskodni csak a kérdésre nem tud válaszolni...
Igen, ha rámész egy fizetős szakaszra akkor ha még aznap megveszed az matricát akkor nem büntetnek meg. Sok helyen volt már velem ilyen.
Egyébként igen, a kérdésre válaszolva, utólag is megveheted. Magyarországon is van talán fél órád (?) megvenni a matricát, miután felhajtottál a pályára.
Ha pedig előre akarod megvenni, írd be a google-ba és megtalálod, hogy tudod megvenni.
5. "Imádom amikor mindenki jön okoskodni csak a kérdésre nem tud válaszolni.. " Ezt gondolom magadra irtad.
Majd menj Szlovénba és mondd meg nekik amikor megfognak hogy még ma megakarod venni.
Nagy az isten állatkertje...
Megfognak Szlovénba? Mégis ki? Szerinted kint áll az utakon 35000 darab szlovén rendőr és egyesével manuálisan ellenőrzik az autókat? Mert szerintem kamerával, rendszám alapján ellenőríznek a fizetős útszakaszon. Nem csak Szlovénba, hanem mindenhol. És nem fognak meg, hanem kapsz egy büntetést postán.
DE miután az autópálya matrica napra szól, ezért ha látja a rendszer hogy aznap amikor lefotózott van érvényes matricád (mert később megvetted) akkor nem kapsz büntetést.
A pofázás az nagyon megy, meg a piros iksz nyomogatása idegből! A gondolkodás már kevésbé.
Reménytelen eset vagy és olyanba szólsz bele amit nem tudsz.
Pedig az út ügyeletesek nézik , figyelik távcsővel és mennek utána ha nincs neki.
De úgy látszik nálad hogy te vagy ideg beteg.
Évekig jártam szlovénián keresztül és tudom hogy van.
Biztos vagyok hogy te még egyszer sem voltál arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!