Miért adják szinte ingyen a régebbi Hyundai-okat?
Akárhogy nézem nem találok rajta hibát, és nem ez az egyetlen ilyen hirdetés, pedig sokan írják, hogy a Hyundai már akkor is megbízható, olcsón fenntartható autó volt. Ez nincs is szétrohadva, meg 2005-ös azért még nem is egy őskövület. Egy ennyi idős Honda/Toyota, vagy VW olyan 8-900 ezer Ft környékén kapható átlagosan.
Ez megérné egyébként?
Azért mert az akkori Hyundai anyaghasználatban még a fasorban sem volt a nyugati márkákhoz képest.
Az utóbbi 15 évben ezen a téren is volt mit behoznia.
Tehát akkor ha jól értelmezem a válaszokat, ez egy tök egyszerű autó, amire nem is kell locsolni a százezreket, és kevés pénzért elvisz A-ból B-be. Akkor ha én pont egy ilyen nem túl régi (azért mégse 20-25 éves), de olcsón fenntartható autót keresek, akkor ennél van jobb választás?
Gyakorlatilag akkor ez egy Swift kategória, csak attól egy picit talán “igényesebb”.
Egyébként nem értem a piacot. Nem az lenne a logikus, hogy az alacsony fenntartású, megbízható autóknak kellene drágán elkelnie, az ilyen bonyolult autókat, meg prémium cuccokat, amikre költeni kell rendesen, azokat meg fillérekért hajigálni a vevőhöz?
Sose értettem. Számomra egy olcsón fenntartható autó éri meg a magasabb vételárat, meg akik nem presztízst keresnek, hanem A-ból B-be el akarnak jutni a lehető legolcsóbban, azok is így gondolkodnak.
Ahogy feljebb leírták. Sok baj nincs velük, mert mégis mivel lenne - semmi nincs bennük, szög egyszerű technika. Az, hogy valakinek lerobbant, nem jelenti, hogy mindenkinek rossz, Swiftet is láttam már a leállósávban nyitott géptetővel, mégsem ilyen hírben áll :)
Nem ajánlanám. Ennyiért meg főleg nem. Borzalmasan igénytelen. Én nem sorolnám sokkal a Swift fölé. Persze, ha valakinek tényleg semmit nem számít az autó, akkor elvisz A-ból B-be, de rossz benne ülni. És az ember azért tölt időt az autójában, nem árt, ha nem ilyen szinten lehangoló.
Toyota Corolla E11, ahogy írták feljebb is. Ennyiért az jobb.
Meglepően olcsó, a felszereltséget nézve. Én nagyon megnézetném. Motorállapot, rohadás főleg.
A tökéletes állapot és a 120.000 km még ilyen anti-hype típusnál is magasabb árat érdemelne.
Egy 2002-es régi Swift drágább.
Pedig megbízhatóságra pariban vannak. Ebbe picit drágább a pótalkatrész. Csak nem kell.
Egyszerű, mint a fakocka. Megbízhatóan A-ból B-be célra tökéletes.
Autószerelők általában csak égő- és olajcserére látják. A Daewoo-Chevy szériahiba-gyűjteményekkel egy napon sem lehet említeni.
Az unalmas dizájnja, a nulla marketingje sorolja nagyon hátra az árversenyben.
Én azt mondom, ha meg tudod nézetni jó szerelővel és nem vérzik a nyaka sehol, ennyit simán megér.
Csak ne várj élményautózást. Ez egy igénytelen igásló.
#9 szinte mindegyik ilyen évjáratú Accent ennyibe kerül (+-50 ezer Ft), ezért furcsa. Rozsdát nem nagyon látok rajta így kívülről kép alapján, a futásteljesítmény pedig leinformálható, mert a J-s rendszám valószínűleg az első rendszám, így le lehet kérdezni ügyfélkapun.
Akkor tehát a fenntartása olcsó, egyértelműen ezt szűrtem le a válaszokból.
Többen írtátok páran, hogy nagyon igénytelen és kényelmetlen. Engem igazából ez nem zavar. Ültem már rengeteget régebbi Daciában is és Suzukiban is. Gondolom ezektől nem rosszabb a helyzet, vagy ha még ezektől is kényelmetlenebb, akkor sem ez a legnagyobb tragédia. Akár még egy lócán is elutaznék, ha olcsón fenntartható, szóval ez nálam nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!