Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300 és 400 ezer Ft között...

300 és 400 ezer Ft között lehet már venni használható és megbízható autót? Első autónak én egy Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V Distinctive 2004-en gondolkozok csak sokan mondták,hogy sok vele a baj,de volt aki dicsérte. Ti mit ajánlotok első autónak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"...vezetést is meg tudod utálni ."

Mondjuk egy Golf3mal vagy Passattal meg soha nem is fogja szeretni...

2020. júl. 16. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

De egy olasz talicskával hamarabb fogja utalni amire a gyártja is rá megy mert ennyi pénzért az drága lesz majd későbbiekben .

Persze egy átlag autót nem hasonlítunk egy sport autóval , de ennyiért mást nem fog kapni mint valami régebbi átlagos autót .

2020. júl. 17. 16:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Fiat stilo mondjuk bármennyire is szidják, az 1.2-es motorral kiváló, és nem lapos vezetni sem. Fater újként vette, 18 éve hajtja, semmi gondja nincs, mai napig kiváló. Én voltam vele spanyolba meg görögbe, hosszú úton is kiváló volt, és nem úgy szálltam ki belőle mint egy nyomorék, hanem 500 km folyamatos menet után is kényelmes. Nem egy erőgép, de bírja a 4 hengeres 1.2-es motor mozgatni.
2020. júl. 17. 19:09
 14/17 anonim válasza:

Ennyiért nem szabad 147–est venni. Még fl előttit sem. 7, de inkább 800. 000 Ft.- felett érdemes elkezdeni a keresgélést ennél a típusnál.

Megértem miért akarsz Alfát, de ekkora kerettel én inkább egy mk1–es Ford Focust néznék. =)

2020. júl. 25. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
+1 a Focusra. 1.6 benzinessel is használható, de ha találsz 1.8 vagy 2.0 benzinest (szigorúan mk1 Focusról beszélünk), azokkal sincs gond.
2020. júl. 25. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát ennyiért is vehet 147-est, ha utána rendbe tudja szedetni és van rá keret. Különben egy rakás lomot vesz.

A focus is tökéletes lenne.

2020. júl. 27. 07:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk én pont egy mk1 focusra költöttem rá az autó értékének többszörösét már rövid időn belül.. Alapvetően nincs baj az alfákkal, én is azt akarok most venni a focus mellé egyet, de ennyi pénzért tényleg hanyagold szerintem is.
2020. aug. 9. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!