Miért kell ennyi műszaki dolgot megtanulni annak aki jogosítványt akar??
Visszakérni?
Egyetemen sem kérheted vissza a befizetett tandíjat, ha nem tetszik a szak. Szép is lenne. De még a boltba se viheted vissza a kibontott, félig megevett kenyeret, hogy adják már vissza az árát, mert nem ízlik.
Azt teheted, hogy nem lépsz be többet, és törlődik a hozzáférésed egy idő után. De ezzel minden eddigi eredményed elveszik, ha meggondolod magad, újra be kell fizetni és az egészet elölről kezdeni.
Micsoda szörnyű dolog, tudnod kell nagy vonalakban, hogyan működik a fék/kuplung/motor, amiket jogsi után akár mindennap használni fogsz.
Ejnye! Mindjárt írok egy petíciót.
Én is most csinálom, most vagyok túl az első részvizsgán, minden modul egyetlen olvasás után sikerült este, az ágyban fekve.. Eddig 6 órát töltöttem a rendszerben.. Azért ez nem atomfizika, ráadásul annyira szánkba rágnak mindent.. pedig nem ismertem a kreszt, nem vezettem, de még a családban sincs jogsi senkinek.
Először úgy álltam hozzá, hogy én majd jól kijegyzetelem, vettem üres füzetet, stb, de semmi értelme. 20x elmondanak mindent benne, ezután szerintem bőven elegendő sok-sok-sok tesztkérdés kitöltése, esetleg könyvek melléolvasása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!