Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell ennyi műszaki...

Miért kell ennyi műszaki dolgot megtanulni annak aki jogosítványt akar??

Figyelt kérdés
Online csinálom a kreszt de jó nehéz. Második modul zárón el hasaltam. Hogy tanuljam meg ezt a sok mindent? Korlátlanul lehet próbálkozni a tesztel ugye?

2020. júl. 15. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem érdemes bemagolni, inkább jobb alapjaiban megérteni, mert eljön az idő, amikor szükséged lesz rá.
2020. júl. 15. 18:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
De pontosan mi a nehéz? Egyetlen egy példát írj le légyszíves. A holtjáték ellenőrzése? Vagy mi? Tényleg írhatnál legalább egy példát.
2020. júl. 15. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem értem mi lehet olyan hű de nehéz...még ha nem is érted, a válaszlehetősègek közül egy icipici logikus gondolkozással könnyen ki lehet választani melyik lehet a helyes. Igazából a legjobb megérteni, de ha valaki ennyire nem tud logikusan gondolkodni hogy kb 3-4 lehetőség közül nem tudja kiválasztani a leglogikusabbat, még akkor is be kell tudnia magolni.
2020. júl. 16. 08:33
 14/19 A kérdező kommentje:
Már nem tudom hányszor próbáltam de nem megy. Nem lehet vissza kérni a pénzt és inkább vissza lépni??
2020. júl. 16. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Visszakérni?

Egyetemen sem kérheted vissza a befizetett tandíjat, ha nem tetszik a szak. Szép is lenne. De még a boltba se viheted vissza a kibontott, félig megevett kenyeret, hogy adják már vissza az árát, mert nem ízlik.

Azt teheted, hogy nem lépsz be többet, és törlődik a hozzáférésed egy idő után. De ezzel minden eddigi eredményed elveszik, ha meggondolod magad, újra be kell fizetni és az egészet elölről kezdeni.

2020. júl. 16. 20:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor neked nem való a vezetés, jobb is
2020. júl. 16. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:

Micsoda szörnyű dolog, tudnod kell nagy vonalakban, hogyan működik a fék/kuplung/motor, amiket jogsi után akár mindennap használni fogsz.

Ejnye! Mindjárt írok egy petíciót.

2020. júl. 17. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Jó béna vagy, ha ennyi nem megy, hogy 3 opció közül kiválaszd a megfelelőt. Ennyire analfabéta nem lehetsz. Ne is legyen jogsid. Mindenki érdekében....
2020. júl. 17. 16:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is most csinálom, most vagyok túl az első részvizsgán, minden modul egyetlen olvasás után sikerült este, az ágyban fekve.. Eddig 6 órát töltöttem a rendszerben.. Azért ez nem atomfizika, ráadásul annyira szánkba rágnak mindent.. pedig nem ismertem a kreszt, nem vezettem, de még a családban sincs jogsi senkinek.

Először úgy álltam hozzá, hogy én majd jól kijegyzetelem, vettem üres füzetet, stb, de semmi értelme. 20x elmondanak mindent benne, ezután szerintem bőven elegendő sok-sok-sok tesztkérdés kitöltése, esetleg könyvek melléolvasása.

2020. júl. 19. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!