Egy 6 hengeres benzines bmw-nek is meg van az a "toló és ülésbenyomó" feelingje?
Ha neked az a szutyok 25tds olyat tol,hogy összeszartad tőle magad,akkor gyakorlatilag neked fogalmad sincs milyen az ha egy auto tol.Raadasul az egyik legszarabb dizel motor abbol a korszakbol.
E39-et 28i alatt nem szabad venni,vagy ha dizel kell akkor 30D
Igen, általában megvan, de ha ezt az élményt keresed, akkor téged specifikusan a nyomaték/súly arány érdekel, nem a hengerek nettó száma (minél nagyobb nyomatékot találsz minél kisebb súlyra, annál jobb).
Itt megjegyezném, hogy nem *feltétlenül* van szükség 6+ hengerre a magas nyomatékhoz (nem ideértve az elektromos/hibrid autókat). Nekem egy kis 4-hengeres autóm van, de ez az állat 370 Nm nyomatékot köp ki magából 1300 kilóra, ráadásul benzinesként és 5 másodperc alatt van százon. Nem egy Chiron, de én nem láttam még olyat, akit ne nyűgözött volna le így is.
Az nem tolás, hogy menekülsz a dementor elől. :D
0-100km/h 4sec alatt. Az a tolás. Csak úgy sikítoznál az anyósülésen.
"Az nem tolás, hogy menekülsz a dementor elől. :D"
:D
Azért én ennek ellenére teljesen meg vagyok elégedve ezzel az öttel is, nyilván nem világszám, de azért erősen átlagon felüli. (#4 voltam)
Köszi a válaszokat! :D Akkor benzinesben fogok gondolkodni
#4 Milyen autó? Most már érdekel :D
Audi TT mk3, kis 2-ajtós apróság. :D
(ebből egyébként 3 változat van: az alap 4-hengeres 370 Nm nyomatékkal (ez van nekem), a 4-hengeres TTS 380 Nm nyomatékkal, illetve az 5-hengeres csúcsmodel TTRS 480 Nm nyomatékkal... mondom, nem egy világszám az enyém, de én nagyon szeretem)
D. Brasco jól mondod... kotla 535 tádé az nem tol. :D
Vegyél egy rendes 5.5-3 sorhat liter turbobenzint, kicsit meg kell emelni a nyomást, ha nem akarod nagyon húzni, és akkor maradhat gyári is a motor, abban mondjuk már lesz valamennyi akarat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!