Miért nem megy le a használt autók ára?

Azóta 350 lett az Euró. A használt autók egy része meg külföldről jön, így ez befolyásolja a piacot.
Ráadásul most egy ideje már nem érkezik annyi, mint mondjuk tavaly.
Az új autók is drágultak, így azok is drágábban kerülnek majd piacra pár éves korukban.

"Mert azok még értek valamit. A mai retek fűnyíró tsi motorok a maguk 100 ezer km-es élettartamukkal pedig vicckategória. Addig veszi mindenki a régi szívóbenzines autókat, amíg még vannak."
Ezt most úgy mondod, mintha az új japán autókban nem lennének ilyen 1 literes turbós csodák.

“Ezt most úgy mondod, mintha az új japán autókban nem lennének ilyen 1 literes turbós csodák.“
Ezt most úgy mondod, mintha engem érdekelne, hogy a japán autókban van-e ilyen motor. Csak közöltem, hogy a tsi sz.r, lepontozhattok nyugodtan. Egy nagy rakás retek f.s az összes, amit 100-150 ezer km után hajigál elfele minden tulaj, mert megunta, hogy addig már 3 láncot cserélt rajta és mindig beüt valami gebasz. Nem tudom amúgy miért kell egy tetű motort védeni. Ti gyártottátok vagy miért fáj nektek, ha a többség szerint sz.r? Nekem egyébként sose volt tsi-m, szóval alaptalan a #12 feltételezése. Nekem elegendő az ismerőseim tapasztalatai, akik szidják folyton, és én magam is látom, hogy mennyire hulladékok.

Nekem se volt, de nem tudom mi a franckarika köze van a témához, hogy melyik motor rossz vagy nem rossz. Btw. nem tudnék olyan gyártót mondani, aminek nincs sokat szidott motorcsaládja.
Valamiért mindig az bújkál bennem ilyenkor, hogy a valós felére visszatekert futásteljesítményű, Németországból idehozott, majd rosszul karbantartott autók kicsit "hátránnyal" indulnak a motor-megbízhatósági versenyben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!