Egy jó állapotú 2002-es 1,3 Suzuki Swiftnél milyen hibákra érdemes számolni?
Adott egy jó állapotú darab. Megveszem, használom...
A kopóalkatrészeken (szűrők, fékbetétek, olaj, tömítések) kívül milyen meghibásodásokkal kell számolni, amik úgy kisebb-nagyobb periódusonként előjönnek és ezek úgy mennyire vészesek?
Őszintén szólva azon túl, hogy a motorházterőt fel tudom nyitni, és ott egy-két alkatrészt meg tudok nevezni, nem sokat értek az autókhoz, fiatal férfi létemre, csak amiket videókból, magatinokból láttam.
Szóval Unixon néztem, hogy egy kuplung készlet olyan 50-70 ezer közt van, egy üzemanyagazivattyú is bőven 5 számjegyű, valamelyik már 6, és ez ellent mond a közvéleménynek, miszerint a Suzuki fillérekből fenntartharó. Akkor hogy is van ez?
Azért nem tudom mi kerülhet egy AC pumpában 100e ft-ba...
Egy full egyszerű szerkezet, inkább venném a 12e ft-ost, max ha hamarabb bedöglik akkor még egyszer 12e ft... az 24e ft összesen.
Csak olcsóbb mint 100e ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!