Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy jó állapotú 2002-es 1,3...

Egy jó állapotú 2002-es 1,3 Suzuki Swiftnél milyen hibákra érdemes számolni?

Figyelt kérdés

Adott egy jó állapotú darab. Megveszem, használom...

A kopóalkatrészeken (szűrők, fékbetétek, olaj, tömítések) kívül milyen meghibásodásokkal kell számolni, amik úgy kisebb-nagyobb periódusonként előjönnek és ezek úgy mennyire vészesek?

Őszintén szólva azon túl, hogy a motorházterőt fel tudom nyitni, és ott egy-két alkatrészt meg tudok nevezni, nem sokat értek az autókhoz, fiatal férfi létemre, csak amiket videókból, magatinokból láttam.

Szóval Unixon néztem, hogy egy kuplung készlet olyan 50-70 ezer közt van, egy üzemanyagazivattyú is bőven 5 számjegyű, valamelyik már 6, és ez ellent mond a közvéleménynek, miszerint a Suzuki fillérekből fenntartharó. Akkor hogy is van ez?

2020. júl. 12. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elballagsz akármelyik autósboltba, beütik a tipust/évjáratot és már dobja is a gép az árakat. Értelmetlen a legnagyob profittal dolgozó legfelkapottabb cégekkel üzletelni.
2020. júl. 12. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért nem tudom mi kerülhet egy AC pumpában 100e ft-ba...

Egy full egyszerű szerkezet, inkább venném a 12e ft-ost, max ha hamarabb bedöglik akkor még egyszer 12e ft... az 24e ft összesen.

Csak olcsóbb mint 100e ft.

2020. júl. 12. 17:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Én sem értettem, mert haverom a 96-os BMW 316-ba vette 15 ezerért. Ezek szerint ekkora különbség lenne a gyártók közt.
2020. júl. 12. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Nem kell a legdrágább. De a legolcsóbbat se. Van azért választék. Nem csak 12 és 100ezer.
2020. júl. 21. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!