Mi a különbség egy 3-as F30 és egy 5-ös F10 BMW között?
Igen tudom, az 5-ös luxusabb, inkább elegánsabb, mint sportosabb és nagyobb.
És ezen kívül?
Mert megnéztem Bárdin egy-két fontos, költséges alkatrész árat és mondhatni forintra pontosan ugyanannyiba kerül.
Tehát ugyanaz az autó, csak még több bőrbe és elektronikába burkolva, kicsit elegánsabb karosszéria elemekkel?
Mert akkor fenntartásban gondolom megegyezik a kettő, akkor ki venne F30-at?
Azt hiszem értem, tehát az vegyen 5-öst, aki felesleges plusz pénzt akar szórni felesleges extrákra..
Basszus, pedig az 5-ös fele húzott a szívem az elegánsabb forma miatt, de köszönöm, hogy lebeszéltetek a sz@r vételről.
Egyáltalán nem ugyanaz. Az 5-ös BMW nagyobb, luxusosabb, kényelmesebb, főleg autópályán jön ki az előnye. Én mentem már egy fenékkel Hollandiába X5 40d-vel, F10 530d-vel és F30 330d-vel is, azért az X5 és az 5-ös sokkal kényelmesebben tudta teljesíteni ezt a távot, nagyobb volt a csend, stabilabb volt a német autobahnon 200 felett az útfekvés. A hármassal olyan 190km/h volt a legmagasabb tempó, amit kényelmesen be mertem rakni a tempomatnak, az X5 olyan 210 körülig stabil volt, az ötössel még 230-240 körül is simán lehetett krúzolni, nem volt magas sem a zajszint, sem az adrenalin.
Tehát ha neked autópályára kell kilométerfalónak, akkor az ötössel jobban jársz.
Ha viszont nem, és elég neked a hármas helykínálata, illetve szeretsz sportosan vezetni, akkor a hármas lesz a jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!