Mennyire gáz egy sportmotoron a majrécsík?
Köszönöm a válaszod. :)
Gondoltam,hogy sok "kirakatmotoros" lelkébe mászok majd a kérdéssel.
De egyre több ismerőssel találkozok,akiknek fogalmuk sincs milyen igényeik lesznek majd az első motorjukkal szemben,mégis egyből a 600-as,sőt 1000-es szupersportmotort választják,ahelyett,hogy mérlegelnének mire is fogják használni a gépet és valóban szükségük van-e a 140-180 lóerőre kezdésként.
Egyébként 9. éve motorozok,túl vagyok már a simsonos korszakon :)
Hát lehet, hogy az én gépemen is van most pár centi, de Bp.-en közlekedem jórészt, így nem-igen döntögetem, mivel az utak többnyire egyenesek, másrészt a kátyúkat ésszel kell kerülgetni.
Persze, ha kiszabadulok valamelyik magyar szerpentinre, vagy az Alpokba, akkor gyorsan eltűnik a majrécsík.
Széles utat!!!
22:01 vagyok.
Tudom, hogy nem ez a jellemző, de néhányan, többek közt én is, azért kezdenek sokköbcentis sportmotorral, mert ennél kisebb gépen nem tudják hova tenni a lábukat...
:)) én nem igazán tudok hinni a kérdezőnek a 9 éve való motorozásról. Aki 9 éve 2 keréken jár, az fel tudja mérni mi a gáz és mi nem az. Ilyet csak egy kezdő kérdez.
Nekem pl nincs motorom, sőt nagy motorral sosem mentem, de a majrécsík meghatározásából is arra következtetek, hogy azt jelenti, hogy nincs kihasználva teljesen a moci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!