Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manuális klíma mint extra...

Manuális klíma mint extra felszereltség?

Figyelt kérdés

Nézegettem régebbi Fiestát, és azt látom, hogy a manuális klíma a felszereltebb Fresh Plus modellben szerepel: [link]

Alapból automata klíma van, és a manuális az extra? Mert felteszem egy 2008-as Fordot nem adtak klíma nélkül az alapmodellben sem.

A manuális klíma jobb, mint az automata, ezért extra?

2020. júl. 10. 16:09
 1/7 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nem, az automata klíma jobb.

Manuális klímán te állítod be a hőmérsékletet és levegő fúvásának erősségét. Az automatán csak a hőmérsékletet állítod, ennek függvényében az elektronika állítja a befúvási erősséget.

2020. júl. 10. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a manuális klíma az alap és az automata az extra. Bár ma már a buta automata klímák lettek az alap felszereltség.
2020. júl. 10. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, hogy az automata jobb, de akkor itt miért az alapon túli felszereltségnél írja a manuális klímát?
2020. júl. 10. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Hogy könnyebben el tudja adni, talán. Néhány ember végig sem olvassa hogy mik szerepelnek az extra sorában, csak látja hogy van ött több dolog is.
2020. júl. 10. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Elképzelhető az, hogy a Fiesta alapmodellben nincs klíma?
2020. júl. 10. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamivel meg kell tölteni a brosúrát. Extrának írják a manuális és automata klímát is.
2020. júl. 10. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Elképzelhető... még ma is lehet ÚJ Renault Cliot venni klíma nélkül
2020. júl. 17. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!