Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok mondani megfizethető...

Tudnátok mondani megfizethető sport autókat?

Figyelt kérdés

Ezekenek kivül?

Mazda mx-5

Toyota Celica

Audi TT

#sportautó #német sport autó #megfizethető sport autó #erős sport autó
2020. júl. 8. 10:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Első autónak utána később hobby ha olyan az autó 2 év utána vennék egy másikat és az elsőt vagy eladnám vagy második autónak tartanám
2020. júl. 8. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:

akkor tényleg felejtős a wankel motor

én a helyedbe celica-t vennék

2020. júl. 8. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Annyit még hozzátennék az Audi TT-t illetően, hogy ebből ami feltételezhetően megfizethetőnek mondható, az az első generáció, de az nagyon nagyon csajos. Elég ritka autó, de én eddig csak csajokat láttam benne, de szó szerint, ha tele is volt az autó, mind a négy ülésben csajok voltak. :D Ezt az első generációt hívják még fodrász-autónak is, de mondjuk engem ez nem tántorítana el egy vételtől férfiként sem.

A második generáció már határeset hogy csajos-e vagy nem, de normál állapotban 4-5 milliótól indul a piac alja, szóval vitatható, hogy ez megfizethető-e alapesetben vagy sem (nyilván van akinek igen, de kevesebbeknek).

A harmadik generáció már elég agresszív külsőt kapott, de a piac alja is 7-8 milliónál indul. Emellett a belseje páratlanul gyönyörű, még egy 2014-es A8 is a fapad fapadja a műanyaggombjaival ahhoz képest, ahogy 3. generációs TT belülről kinéz. Ja és megy, nem is kicsit, főleg Quattroval.

2020. júl. 8. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!