Mit vennétek 1,5 milla összköltségből, két gyermek mellé?
Figyelt kérdés
Első autóm lesz. Minnél többet olvastam annál bizonytalanabb lettem. Városban, vidéki (350km),és külföldi utakon is állnia kell a sarat. Közben pedig ne egye el a gyári munkás fizetésem. Nem vicc. Várom a jó tanácsokat.2019. aug. 16. 18:10
1/7 anonim válasza:
Akkor rögtön ötszázat félretennék, és csak egy gurigát szánnék verdára. Skoda fabia 1 kombi 1.4 m9torral benzinest. 2004-2007 közöttit. 5-600-ért lehet kapni szépet. Aki lepontoz bekaphatja. Én azt venném, vagy Astra G kombit.
2/7 anonim válasza:
A Dacia Logan MCV-t ajánlanám vagy a Renault Kangoo-t, de a Renault kisebb.
3/7 anonim válasza:
Szorgosan nezegetnek hátha kapnek egy 2.0 benzines Honda accordot 2003 utanit. Ne legyen rommatorve .
Ritka hogy ennyiért jót lehet kifogni de megprobalnam.
4/7 anonim válasza:
Én egy Nissan Almera Tino-t(V10) vennék a helyedben. A 2003 előtti denso 2.2Di-t tudom ajánlani, nekünk is az van a családban(2000 évj.), és mióta megvettem(3éve) a motorjára egy forintot nem kellet költeni az olajcserén kívül(láncos a motor, kettőstömegű nincs, se dpf). A 2003 utáni modellek jóval fejlettebbek, viszont a Dci motorokat kerülném, 1.8 as benzinesekből a 114lovas egy jó alternatíva lehet, se turbó, se kettőstömegű, alig van hiba lehetőség :D 2005-6 osok közül lehet kapni jóval egy guriga alatt szépeket, és még marad is vésztartalék ;)
5/7 Bence_ válasza:
Egy szép 1.8-as A Zafirát.
Hűt, fűt van amelyekben van esp.
6/7 anonim válasza:
Bármelyik 5 ajtós kompakt ami kijön a keretből, Golf V, Astra H pl.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2019. aug. 17. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!