Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lenne az ideális családi...

Mi lenne az ideális családi autó számunkra?

Figyelt kérdés

Napi 100 autópályás kilóméter megtételére kellene egy suv-kombi. Ami fontos:tágas legyen, 2-3 gyerekhez kell, magyarul csomagtérben sem lehet szűkös és annyi kényelmi extra legyen hozzá-benne hogy automata váltó,tempomat,nyitható tetőablak. Max 1.5 millio lenne rá a keret.

Sorento tűnik eddig a legoptimálisabb választásnak DE a 0-100 17mp illetve a 140 végsebesség szerintem szörnyű... más alternatíva?

2020. júl. 7. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy 2 vagy 3 gyerek van. Két ülés könnyen elhelyezhető bármelyik autóban, három nem. Egyébként számos típus megfelel neked. Például Citroen Xsara (vagy C4) Picasso, Peugeot 308 SW, Renault Megane kombi, Opel Zafira.
2020. júl. 7. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Dacia Lodgy
2020. júl. 7. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nincs automata Lodgy, és tetőablak sem rendelhető hozzá.
2020. júl. 7. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sharan, Touran, Alhambra, Zafira, Meriva

De ilyen pénztelenségben ennyi gyereket bevállalva elengedném az olyanokat, mint tetőablak és automata váltó pl.

2020. júl. 7. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Autópályára ne vegyél SUV-ot. Zabálja az üzemanyagot és semmi előnye nincs egy kombihoz képest. Volvo V50, V70, XC70, vagy Audi kombijait nézd meg.
2020. júl. 7. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik BMW Touring

Kényelmes és tele van extrákkal.

2020. júl. 7. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha mér BMW, én a 2-es Active Tourert ajánlanám: [link]

Vagy ha szeretnétek még nagyobb belső térrel, esetleg harmadik üléssorral rendelkező kocsit, akkor a Gran Tourert: [link]

Mindegyikből lehet már találni olcsóbbakat is.

2020. júl. 7. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen távolságra és a 3 gyerek miatt diesel tourant néznék, kb olyan hosszú mint egy golf kombi, csak fel van puffasztva, és elfér 3 gyerekülés hátul. Én már a sharant nagynak találom, de ez eléggé relatív. 1-1.5 között nagy a választék is.
2020. júl. 7. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Bármelyik egyterű tökéletes egy családi utónak.
2020. júl. 7. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha kombit szeretnétek, akkor én Audit vagy Mercedest javasolnék, nagyon értenek a kombik tervezéséhez, nem olyan doboz-szerűek, mint pl régebbi Volvók.
2020. júl. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!