Mi lenne az ideális családi autó számunkra?
Figyelt kérdés
Napi 100 autópályás kilóméter megtételére kellene egy suv-kombi. Ami fontos:tágas legyen, 2-3 gyerekhez kell, magyarul csomagtérben sem lehet szűkös és annyi kényelmi extra legyen hozzá-benne hogy automata váltó,tempomat,nyitható tetőablak. Max 1.5 millio lenne rá a keret.
Sorento tűnik eddig a legoptimálisabb választásnak DE a 0-100 17mp illetve a 140 végsebesség szerintem szörnyű... más alternatíva?
2020. júl. 7. 09:29
1/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 2 vagy 3 gyerek van. Két ülés könnyen elhelyezhető bármelyik autóban, három nem. Egyébként számos típus megfelel neked. Például Citroen Xsara (vagy C4) Picasso, Peugeot 308 SW, Renault Megane kombi, Opel Zafira.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nincs automata Lodgy, és tetőablak sem rendelhető hozzá.
4/10 anonim válasza:
Sharan, Touran, Alhambra, Zafira, Meriva
De ilyen pénztelenségben ennyi gyereket bevállalva elengedném az olyanokat, mint tetőablak és automata váltó pl.
5/10 anonim válasza:
Autópályára ne vegyél SUV-ot. Zabálja az üzemanyagot és semmi előnye nincs egy kombihoz képest. Volvo V50, V70, XC70, vagy Audi kombijait nézd meg.
6/10 anonim válasza:
Valamelyik BMW Touring
Kényelmes és tele van extrákkal.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Én ilyen távolságra és a 3 gyerek miatt diesel tourant néznék, kb olyan hosszú mint egy golf kombi, csak fel van puffasztva, és elfér 3 gyerekülés hátul. Én már a sharant nagynak találom, de ez eléggé relatív. 1-1.5 között nagy a választék is.
9/10 anonim válasza:
Bármelyik egyterű tökéletes egy családi utónak.
10/10 anonim válasza:
Ha kombit szeretnétek, akkor én Audit vagy Mercedest javasolnék, nagyon értenek a kombik tervezéséhez, nem olyan doboz-szerűek, mint pl régebbi Volvók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!