Vennétek ilyen autót? Bov lent.
Seat Toledo 1.2 Tsi benzines motorral.
1193 cm3
77kw
105 le
161.000 km
Maga az autó és az eladó is igen szimpatikus azonban többen próbálnak lebeszélni róla, hogy nagyon sokba kerül fenntartani ezt a motort. És körülbelül erre a 161 ezer km re van tervezve utanna kuka.
Szerintetek?
Koszi a választ!
Karbabtartva karban volt, motortérről is kaptam képet és gyönyörű,por mentes. Így mit mondasz? Örülnék ha egy 8 9 évre le lenne tudva az autó vásárlás, esetleg mit ajanljanal? :)
Nézd, lehet, hogy jó darabig problémamentesen szolgálna téged, de az is lehet, hogy 1-3 éven belül kivéresedik a torka.
Én bérautókban szerettem ezt a motort, mert nomálisan lözlekedve elég a teljesítménye és a fogyasztása is jó, de sajátnak nem vállalnám be. Egy 1.4 tsi-t talán hamarabb, de abban is van kis rizikó.
Mi a baj a kis köbcentis turbó motorral?
Ha tényleg olyan állapotban van, akkor be vállalható
Butaság amit írsz. Manapság teljesen más egy eleve turbósnak tervezett motor. Máshogy méretezik a kezdetektől fogva.
Egy turbófelútás nem a világ vége, 1-200e Ftból megvan és sokáig jó lesz megint. Ettől nem annyira kell tartani.
Ha tudnád miről beszélsz, akkor a nyúló vezérműláncot és a kokszosodást említetted volna, mint ezen motorok gyengeségét.
Én speciel szívesen elfelejteném a kis turbó enzineket, ha lenne az elmúlt 15 évből rendes, problémamentes, nagyobb szívómotor. De nem nagyon van. Maradnak a turbósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!