Milyen cabriot vennetek? Kemény tetoset akarok, árban barátit. Renault és Peugeot nem szeretnék. Néztem Opel astra h twintopot és Volkswagen eost. Mit gondoltok? Ehhez hasonló van még ami 4 vagy 5 személyes és megfelel az "igenyeimnek"?
Figyelt kérdés
Esetleg kisebb hibákkal, torotten van valakinek eladó? Várom a válaszokat2020. febr. 24. 21:25
1/8 Nyakasparasztgazda válasza:
Számomra a kabrió az vászon tetős...
2/8 anonim válasza:
A legtöbb cabrió 2+2 személyes, annyira szűk a hátsósor benne.
3/8 D. Brasco válasza:
Cabriot nem azert vesz az ember,hogy 4-5szemellyel furikázzon vele.......van egyebkent olyan is de azt nem a "baráti árasok" között kell keresni
4/8 anonim válasza:
Mercedes slk. Vagány autó nagyon jó árban.
5/8 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék 4 vagy 5 személyeset, mert 2 személyes kocsira nem fogok milliót költeni..
2020. febr. 25. 08:13
7/8 anonim válasza:
Én Volvo C70-et vettem majdnem. Az tényleg 4 személyes, csomagtartó is jó nagy, ha nincs benne a tető, de még tetővel is befér pár dolog.
Végül a nagyon bonyolult tetőszerkezet miatt S40-et vettem. Ez a kockázat minden cabrionál ott van.
8/8 anonim válasza:
Volvo C70?
Focus?
Mennyi a keret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!