Első autónak jó választás?
Autó vásárlásán töröm a fejem, mivel munkahely váltás miatt napi 50-60 km kell ingáznom :)
A kiszemelt egy 2010-es Lexus CT 200h, 250.000 kilóméter futásteljesítménnyel.
Én gondos gazdája szeretnék lenni, minden előírt szervízt szeretnék betartani, jó minőségű olaj & üzemanyaggal.
Mit várhatok ettől az autótól, megbízhatóság, fenntarthatóság szempontjából?
A legtöbb helyen azt olvasni, hogy ez az egyik legmegbízhatóbb márka, de ekkora futásteljesítmény mellett bármi előfordulhat?
Mik lehetnek a legköltségesebb hibák, és ez körülbelül mennyibe kerülhet?
Hogyan kalkuláljak?
34/N
Jó lenne tudni, hogy milyen motorral. Na m1... végül is ez egy Toyota, az meg annyira rossz nem lehet :)
A 250.000 km-t nem mondanám soknak, kivétel ha az már a tekert érték.
A Prius hajtásláncát sokan dicsérik + ha rendszeresen töltögeted az aksikat, akkor a fogyasztása is kedvező.
Maga a típus nem lehet rossz, a konkrét kiszemelt darab már más kérdés. :)
Legalább 10 éve dolgozik a kérdező, és össze tudott rakni egy 10 éves autóra valót. Tényleg elképzelhetetlen...
Én biztos nem venném, az elektromos hajtás miatt. Hogyan ellenőrzöd meddig húzzák még a rendszerelemek
#1 jó lenne tudni olvasni:
"A kiszemelt egy 2010-es Lexus CT 200h"
Ha ezt most az első hozzászólásomra érted, akkor jó lenne tudni, hogy kinél is van a Lexus.. :)
Nem gond, lepontozlak én is a ...cibe
Szerintem a 6-os arra gondolt hogy a ct-t csak 1 fajta motorral és hajtáslánccal szerelték. Ezért okafogyott a milyen motorral kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!